| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zbog čega tako ? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Fahro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zbog čega tako ?Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2014 u 23:00 |
|
Primijetio sam da je pokrenut projekat pod naslovom"Spaghetti western",ali odmah na početku greška. Na samom naslovu ,ubačeno je nekoliko američkih klasičnih vesterna. Zar nije bolje,ako je već naslov spagheti western,da se tu nalaze samo italijansko-špnjolski spaghetti naslovi. Na samom sajtu spagheti westerna,postoji adekvatan kompletan spisak svih tih filmova. Smatram da je nepotrebno miješanje američkog klasičnog vesterna sa naslovima spaghetti westerna. To je samo prijedlog,pa odlučite kako mislite da je najbolje. Mislim da bi se lakše vodila evidencija i podaci o tome koji su stvarno špageti westerna prevedeni,a koji nisu. Hvala i ne zamjerite na primjedbama!
pozdrav!
![]() |
|
|
Dragon Lee
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2014 u 18:55 |
|
Dodali smo neke klasične vesterne popisu spaghettija, da ne otvaramo zaseban projekt...
|
|
![]() |
|
Fahro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2014 u 16:47 |
|
Da ali,imate i projekat Joel McCrea western. Ne znam zašto baš on.Ako bi nešto tako gledali,onda John Wayne je istinska legenda američkog westerna. Ali ne znam,kako god želite.
|
|
|
Dragon Lee
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2014 u 17:51 |
|
To je tad bilo tako, ad hoc rješenje. Ako danas postoje okolnosti da se to promijeni (određen broj zainteresiranih prevoditelja) promijenit ćemo, ništa nije u kamenu zapisano, nit provodimo tiraniju jednoumlja...
Ažurirao bubba ho-tep - 27.Ožujak/Mar.2014 u 17:51 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |