Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim film "The Terrorist"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim film "The Terrorist"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim film "The Terrorist"
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2005 u 21:12
Dali netko možda ima film "The Terrorist" (1999). Mislim da je naš prijevod "Umrijeti za..." To je zapravo indijski film, bio je poznat u svoje vrijeme - osvojio je nešto na Sarajevo Film Festivalu. Pa ako netko ima ovaj film molim lijepo da me kontaktira. 
Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2005 u 12:47
Ja imam taj film.Ja zivim u Kosovu pa ako mozes nekako da dodjes da ga uzmes  ili ako imas nekoga ovde sto dolazi tamo mogu da ti dam.I ne moras da platis nista
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2005 u 18:29
Hvala što si se javio, ali nažalost neću moći doći tako skoro na Kosovo. 
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2005 u 19:20

questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 11:17
Imam ja taj film, ali ja sam u Svicarskoj. Ali ako zelis mozes da ga skines sa Emule jer sam ga i ja tamo skinula.
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 18:48
Hvala na informaciji, no kod tog eMula ima nešto što baš neshvaćam; a to je kod samog downlodiranja tj. u onom 'transfer' folderu gdje ti piše koji file skidaš. Klikneš 2× na taj fajl i ispod njega ti se pokaže popis ljudi od kojih skidaš (jedno petnajstak) i za sve piše da su 'on queue' i piše next asking in 28 mins, a da bi skinuo neki fajl za sve članove mora pisati 'connected' i zato mi nije jasno kako netko uspije skinuti neki tako velik fajl, da dočeka onu konjukciju u kojoj su svi connected.
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 18:58

Znam na sta mislis. Ali kod Emule je vazno da budes sat ili dva strpljiv i onda bude download brzi i brzi. Gledam da uzmem uvijek one sto su "svijetlo plavim slovima" ispisani. Tada je download najbrzi. Barem je kod mene tako. Jeste da mi treba negdje oko dva-tri dana da skinem film, ali imaju sta ti srce pozeli. Evo bas sam jucer nasla film od Morrisona HWY i cjelu seriju filmova Berlin Alexanderplatz. Malo se strpi i bice...

Ažurirao dragulj
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.