| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mr. Peabody & Sherman (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mr. Peabody & Sherman (2014)Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2014 u 19:34 |
Žanr: Animirani, Avantura, Komedija Trajanje: 92 min Zemlja: SAD Režija: Rob Minkoff Scenario: Jay Ward, Craig Wright Glasovi: Ty Burrell ... Mr. Peabody Max Charles ... Sherman Lauri Fraser ... Marie Antoinette / Egyptian Woman Stephen Colbert ... Paul Peterson Guillaume Aretos ... Robespierre Radnja: Gospodin Pibodi je pas koji govori, i najpametniji pas na svetu. Šerman je dečak koga je Pibodi usvojio. Jer, ako dečak može da usvoji psa, zašto pas, pri tome najpametniji pas na svetu, ne bi mogao da usvoji dečaka? Kada se u priču umeša i vremeplov VEJBEK, počinje nesvakidašnja avantura najdarovitijeg psa na svetu i malo manje pametnog dečaka na putu kroz istoriju čovečanstva. izvor: cineplexx |
|
|
|
![]() |
|
Dalilka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 14.Studeni/Nov.2011 Lokacija: opasno je i zam Status: Offline Points: 376 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2014 u 09:25 |
|
Je2 čekam da dođu ti titlovi :D
|
|
|
■Bolje biti bogat i zdrav, jer kad si siromašan džaba ti što si bolestan. http://www.blackbull.com.hr/
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2014 u 01:43 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |