Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Only Fools and Horses Season 5, 6, 7, 8
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Only Fools and Horses Season 5, 6, 7, 8

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dejan14 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Only Fools and Horses Season 5, 6, 7, 8
    Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2005 u 16:06
Zamolio bih onoga ko ima pomenute  titlove da ih okaci  ili posalje na dejandk@yahoo.com pa cu ih ja okaciti.

PS: Rec je o pojedinacnim titlovima za svaku epizodu u pomenutim serijalima.
Na Livadi sam video takve Srpske titlove ali nazalost skinuo sam samo za prve 4 sezone, ostale ne stigoh.
Na vrh
Tarzan2k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tarzan2k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2005 u 20:46
na www.podnapisi.net ima 5. sezona i nekoliko specialnih epizoda, koje ne pripadajo nijedni sezoni.
Na vrh
dejan14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2005 u 00:40
Hvala na informaciji, ali to su samo prve dve epizode od sezone 5
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2005 u 15:33

okacio sam ja prve 4 epizode na www.podnapisi.net 

imas srpske i hrvatske verzije

cima nabavim ostale saljem

pozdrav

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 13:41

imate 5,6,9,10

danas sam okacio

pozdrav iz BG

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 21:07

Ima li netko titlove za sezonu 7, epizode 7,8,9 i 10 (Miami_Twice_Part_1, Miami_Twice_Part_2,Mother_Nature's_Son_(1992_Christmas_Speci al) i Fatal_Extraction_(1993_Christmas_Special). Ili zna gdje se mogu skinuti.

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 20:43

Zna li tko mogu li se gdje nabaviti engleski titlovi za OFAH 8. sezona. Nabavio sam hr titlove za sve ostale sezone, ali za osmu izgleda da nema.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.