| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sin City: A Dame to Kill For (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sin City: A Dame to Kill For (2014)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 23:45 |
|
|
|
||
![]() |
Žanr: akcija, kriminalistički, triler Režija: Frank Miller, Robert Rodriguez
Uloge: Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Jessica Alba, Juno Temple, Bruce Willis, Josh Brolin, Jaime King, Mickey Rourke Jezik: engleski Premijera: 22. avgust 2014. godine Radnja: Filmska adaptacija čuvenog strip serijala Frenka Milera „Grad greha“, čija je radnja smeštena u
istoimeni izmišljeni grad. Film sadrži 4 priče, od kojih su dve bazirane na stripovima ("A Dame To Kill For" i "Just Another Saturday Night"), dok su dve napisane specijalno za film. Priča "A Dame to Kill For" govori o borbi između bivših ljubavnika Dvajta i Ejve. Ejva koristi svoju ženstvenost i privlačnost kako bi manipulisala muškarcima da joj pomognu da porazi Dvajta, dok Dvajtu pomoć pružaju Marv i Devojke iz Starog grada.
IMDB |
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2014 u 14:15
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2014 u 13:53
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2014 u 10:56
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 00:05
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2015 u 03:37
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:27
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 20:04
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |