Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - menjam titlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

menjam titlove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kerber View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kerber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: menjam titlove
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2005 u 23:30

potrebni su mi titlovi na srpskom ili hrvatskom jeziku za sledece filmove:

wild geese, short circuit, moonwalker, moonlighting, black adder(za citav serijal), the book of star, on line, doc hollywood, bang bang youre dead, the adventures of robin hood(stari film), kao i sve epizode x-files iy 1,3,4,5,6,7,8, i 9 serijala, takodje mi trebaju prevodi za 7 i 8 epizodu serije taken( gods equation i druping the dishes)

ja imam da ponudim preko 1000 titlova u zamenu.

Na vrh
Gasasoft View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gasasoft Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 00:38

Ja od ovih tvojih nemam ni jedan, ali nigde na netu ne mogu da nadjem titl za Something to Lord Made.

Ako imas unapred zahvalan Gasasoft

Na vrh
kerber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kerber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 23:15
NAZALOST PRIJATELJU NI JA NEMAM PREVOD ZA TAJ FILM
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.