Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zdravo svima :)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zdravo svima :)

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2014 u 15:00
Ajde bre ti... Nemoj da demistifikuješ moje mrsomuđenje i svodiš ga na mleveno meso obmotano kupusom.

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2014 u 15:42
I to što kažeš.
Inače kad već prdiš o mudrosti, a ona prdi o iskustvima, zaboravili ste na malu stvarčicu koja predupređuje obe stavke a to je sposobnost ''naučiti da razmišljaš''.
Pametan, iskustven ili mudar se ne rađaš, puziš-hodaš-trčiš, tako da trčanje tj. mudrost može da fafa bez puzanja tj. razmišljanja, a između je hodanje tj. iskustvo. Jako korisna stvar kad čovek zna da razmišlja, dođe kao antibiotik na gluposti koje okružuju sa svih strana.
Uostalom, može ljudi uvek da citiraju latinske izreke pošto sve na latinskom zvuči pametno. QUIDQUID LATINE DICTUM EST ALTUM VIDITUR!
Dok u glavi ništa, samo konac da drži uši.
Dosta spama za jedan dan Cool

Ažurirao Kampfar - 27.Veljaca/Feb.2014 u 16:37

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
zgodna-domacica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2014 u 19:59
Ne dopada mi se ton diskusije i pravac kojim je krenuo dijalog, tako da se isključujem iz daljeg. Pozz
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2014 u 20:06
Originalno postovano od strane zgodna-domacica zgodna-domacica piše:

Ne dopada mi se ton diskusije i pravac kojim je krenuo dijalog, tako da se isključujem iz daljeg. Pozz

Dobro nam dosla dobrodosle

A neke stvari su kao vrijeme, snijeg, kisa, vjetar..... ne uzivamo u njima, ali ih prezivimo nekako LOL Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Nutella92 View Drop Down
Translator
Translator
Slatkica i divnoća

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nutella92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2014 u 20:18

Svaka ti k'o u Njegoša LOLLOLThumbs Up
Na vrh
dum-spiro-spero View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dum-spiro-spero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2014 u 23:08
Evo jedna i od mene Thumbs UpLOLLOLLOL
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 01:27
Originalno postovano od strane Nastasja Nastasja piše:

welcome

Hvala
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Dobro nam dosla

Hvala
Originalno postovano od strane Nutella92 Nutella92 piše:

Svaka ti k'o u Njegoša

Hvala na razumevanju
Originalno postovano od strane dum-spiro-spero dum-spiro-spero piše:

Evo jedna i od mene Thumbs Up

Hvala!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 09:05
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Pozdrav iz Vinica, Makedonija!

Vidi ovo:

I u Ukrajini ima Vinica Koje je značenje te reči?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 14:53
Mnoštvo malih vina.Cool
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 16:50
Vinica je dobio ime po mnogih vinograda (mislim da se tako kaže na srpski/hrvatski Embarrassed) koje su postojale u prošlosti u ovom regionu. Smile Inače Vinica je mali gradić u Istolna Makedonija. Mislim da pored onaj grad u Ukraini ima i mesto zvano Vinica i u jugozapadna Slovenija.  Neka me neko popravi ako grešim. Smile

P.S. Mislim da su makedonska i ukrainska Vinica zbratimeni gradovi. LOL Posetili su nas za vreme folklornog festivala "Istibanjsko zdravoživo" pre nekoliko godina. Approve Cool

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 01.Ožujak/Mar.2014 u 16:53
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 17:20
U Bogte... čim se pojavi žensko na forumu, odma' 3 strane dobrodošlice LOL

Dobrodošla domaćice welcome
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 17:52
dobrodosleDOBRO TI NAMA DOŠLA I VREDNA OSTALA (KAO ŠTO I JESI)!  

Ažurirao skajler - 01.Ožujak/Mar.2014 u 17:52
Na vrh
moravac06 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj moravac06 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 14:07
dobrodosle
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 14:42
Originalno postovano od strane moravac06 moravac06 piše:

...

Hvala
Originalno postovano od strane skajler skajler piše:

DOBRO TI NAMA DOŠLA I VREDNA OSTALA (KAO ŠTO I JESI)!

Hvala
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Vinica je dobio ime po mnogih vinograda

Aaa, tako znači! Vinograd. Nisam nikada čula za Vinicu, i onda u razmaku od par dana - DVE Vinice

PS. Napunila sam sajt sa domaćicama (tek da se zna da sam to ja) Malopre sam koristila drugi FB nalog, pa me sajt automatski registrovao. Ovo preko FB me nervira, a kad sam se registrovala direktno na Titlove - nije mi uvažio alfabet, odnosno Ć. Posle me mrzelo da prolazim ponovo kroz proces registracije. Na FB sam se bila "zabunila" kad mi je preinstaliran Hrom, sve stare šifre i registracije mailovima su nestale, pa nisam mogla da se setim. Posle sam se setila, zato sada imam dva FB naloga sa istim nickom.

Ažurirao zgodna-domacica - 03.Ožujak/Mar.2014 u 14:52
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 17:07

Aaa, tako znači! Vinograd. Nisam nikada čula za Vinicu, i onda u razmaku od par dana - DVE Vinice

Sudeći po razvoju situacije, uskoro će promeniti naziv u Vodkice...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.