| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Razmjena DVD/DivX |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bronk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Razmjena DVD/DivXObjavljeno: 11.Srpanj/Jul.2005 u 22:48 |
|
osim filmova imam i anime, stripove, igrice, nešto serija...
javite mi se na bronk@hi.t-com.hr, pa vam pošaljem detaljniji popis: 28 dana kasnije 8. milja Amelie Američka Pita Audicija Austin Powers : Goldmember Bad Taste Barbarella Battle Royale Ben Hur Bitka na Neretvi Bitka za Britaniju Blade Runner (redateljska verzija) Bourneova nadmoć Braindead Brzi i Žestoki Bubba Ho-tep Bunar i klatno Carevo novo ruho Charlie Chaplin - Imigrant Charlie Chaplin - Skitnica Charlie Chaplin - Veliki diktator Charlie Chaplin - Zlatna groznica Christine Dan obuke Dan poslije sutra Dead or Alive Dina Donnie Darko Dr. Strangelove Dragonslayer Državni neprijatelj Engleski pacijent Equilibrium Fahrenheit 911 Fahrenhype 911 Glavom u zid Gosford Park Gospodar i ratnik Gospodar Prstenova Gospodar Prstenova: Prstenova družina Gospodar Prstenova: Prstenova družina - Produžena verzija Gospodar Prstenova: Dvije kule Gospodar Prstenova: Dvije kule - Produžena verzija Grimizne rijeke Harry Potter i Kamen mudraca Harry Potter i Odaja tajni Helena Trojska Hobbit Ichi - Ubojica Isplata duga Ja u ljubav vjerujem James Bond: Svijet nije dovoljan James Bond: Umri drugi dan Kabinet Dr. Caligarija Kapetan neba i svijet sutrašnjice Kralj Arthur - Redateljeva Verzija Kraljevstvo Sumraka Krojač Paname Krug 0 Krull Kung Pow Leptir Ljilja zauvijek Magnolija Matrix Reloaded Metropolis Mladi Frankestein Monster's Ball Mrak Film Neprijatelj pred vratima Ničija zemlja Noć glupih mrtvaca Noć živih mrtvaca Nosferatu Oceanovih jedanaest Oči širom zatvorene Oni ! Pad Rimskog Carstva Pijanist Pirati s Kariba Plan 9 iz svemira Podmornica (redateljeva verzija) Povratak u budućnost 3 Priča o vitezu Put oko svijeta za 80 dana Rašomon Rat svjetova Rekvijem za snove Rocky Horror Picture Show, The Sedam samuraja Sestre Marije Magdalene Shrek 2 Skidajte se do kraja Skrivena utvrda Spy Kids Stvar Stvor Sve što se oduvijek željeli znati o seksu ali vam je bilo neugodno pitati Terminator 3 Traffic Troja U zmajevu gnijezdu Underground Uzbuna u kokošinjcu Van Helsing Vječni sjaj nepobjedivog uma Vremenski banditi Vrućina Zaljubljeni Shakespeare Zaseok Zatoići samuraj Zdrpi i briši Zima jednog lava Zla smrt Zla smrt 2 Zulu Žal Žikina dinastija - Lude godine Žikina dinastija - Došlo doba da se ljubav proba Žikina dinastija - Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi Žikina dinastija - Kakav deda takav unuk Žikina dinastija - Idi mi dođi mi Žikina dinastija - Što se zgodi kad se ljubav rodi Žikina dinastija - Žikina dinastija Žikina dinastija - Druga Žikina dinastija Žikina dinastija - Sulude godine ostamble(); |
|
|
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |