| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Syngué sabour, pierre de patience Aka Patience Stone (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Syngué sabour, pierre de patience Aka Patience Stone (2012)Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 23:28 |
|
Syngué sabour, pierre de patience (2012) * Patience Stone * ![]() IMDb Režija: Atiq Rahimi Scenarij: Atiq Rahimi Žanr: Drama Jezik: Perzijski Država: Afganistan, Francuska, Njemačka, Velika Britanija Trajanje: 102 min Golshifteh Farahani ... The woman Hamid Djavadan ... The man Hassina Burgan ... The aunt Massi Mrowat ... The young soldier Mohamed Al Maghraoui ... The mullah Malak Djaham Khazal ... The neighbor Faiz Fazli ... Armed man Hatim Seddiki ... Soldier 1 Mouhcine Malzi ... Soldier 2 Amine Ennaji ... Soldier 3 Hiba Lharrak ... Eldest daughter Aya Abida ... Youngest daughter Fatima Mastouri ... Old woman Sabah Benseddik ... Prostitute Ahmed Ait Mahrabi ... Man in armchair Film o hrabroj, inteligentnoj ženi i njenoj svakodnevnici u talibanskom režimu u Avganistanu. U selu, u zemlji razorenoj ratom, lijepa tridesetogodišnja žena njeguje svog muža koji je u komi. Nakon deset godina braka, u kojem nikada nije imala pravo glasa ona konačno otkriva svoje želje, boli i tajne čovjeku koji joj nikad nije pokazao poštovanje ili ljubav, svom mužu. Film 'The Patience Stone' je baziran na bestseleru Atiqa Rahimija, (koji je i napisao scenarij i režirao film) prevedenog na 33 jezika i dobitnik je Goncourt nagrade 2008. g, najprestižnije nagrade u Francuskoj. NAGRADE: 2012 - Gijón International Film Festival Golshifteh Farahani, dobitnica nagrade za najbolju glumicu 2013 - Asian Film Awards Golshifteh Farahani, nominacija nagrade za najbolju glumicu Golshifteh Farahani, nominacija nagrade za najomiljeniju glumicu Film je bio afganistanski kandidat za Oskara 2013 godine. Prevod je uradio sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2019 u 08:48 |
|
Odličan film. U sat i po je verno opisan ne samo život i položaj žena u Avganistanu, već i komplikovani odnosi u društvu koje je u stalnoj strepnji od ratnih razaranja i odmazdi rivalskih fundamentalistickih falangi, a život mora da ide dalje ...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |