| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cold Creek Manor (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cold Creek Manor (2003)Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2014 u 15:40 |
|
Cold Creek Manor (2003) ![]() Žanr: Misterija, Drama, Triler Trajanje: 118 min Država: Amerika, Kanada, Engleska Jezik: Engleski Režija: Mike Figgis Scenario: Richard Jefferies Uloge: Dennis Quaid ... Cooper Tilson Sharon Stone ... Leah Tilson Stephen Dorff ... Dale Massie Juliette Lewis ... Ruby Kristen Stewart ... Kristen Tilson Želeći konačno pobjeći od svih stresova koji opterećuju njihov život u velikom gradu, Cooper Tilson i njegova obitelj napuštaju New York i odlaze živjeti u zapuštenu kuću na selu, još uvijek punoj stvari prethodnih stanara. Tilsonovi počinju kuću pretvarati u svoj dom iz snova, ali ubrzo za njih počinje prava noćna mora kada se pojavi bivši vlasnik Dale Massie. Zahvaljujući cijelom nizu zastrašujućih incidenata postaje jasno kako prošlost kuće krije mračne tajne. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2026 u 05:42 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film i sa dobrom glumackom ekipom i dobrim reziserom. ''Ponekad'' je bolje neki film i odgledati ponovo ili vise puta nego neke i jednom. Barem neko moje misljenje. I preporuka da pravi ljubitelji filma ponovo odgledaju Cold Creek Manor
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |