Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sinhronizacija zvuka na BSplayer-u
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sinhronizacija zvuka na BSplayer-u

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
amarcord View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amarcord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sinhronizacija zvuka na BSplayer-u
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2014 u 08:31
Kad sam instalirao novu verziju Bsplayer-a neki filmovi koji su ranije radili odlično sada im nije sinhronizovan zvuk sa slikom. Pokušao sam promeniti video renderer ali nema pomoći, a render koji sam ranije koristio - unutrašnji prikaz ''iznad svih''- ne prikazuje sliku, već samo prvi frejm. Enchaced video renderer pusta solidno filmove 720p ali ne i 1080p, a Internal Direct3D renderer sa manjim problemima pusta 1080p ali samo u mp4 formatu. Inače koristim Windows 7 i bsplayer266.1075 i ne sećam se koju verziju player-a sam koristio ranije, Može li neko da mi pomogne.
amarcord
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.