| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
EX-YU Science Fiction |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: EX-YU Science FictionObjavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 14:24 |
|
Koji su vaši omiljeni ex-yu sf filmovi? koliko ih uopće ima? Nebitno da li za vrijeme Jugoslavije ili nakon. Dajte vaša iskustva, treba mi za jednu studiju...
Naletio sam na neke top liste ali dvojbeno je što se stavlja na njih i koliko to spada u sf žanr... Npr. ova: Top 5: Hrvatski SF filmoviNajbolji domaći filmovi koji su ili znanstvena fantastika ili imaju znanstveno fantastične elemente
Ritam zločina npr. nema veze sa SF-om pošto je posrijedi drama o shizofreniku, Treći Ključ i Izbavitelj se također teško mogu nazvat SFom...... Gledao sam te filmove, također se sjećam i Tajne starog tavana i novog The show must go on. Kakva su vaša iskustva? Koje naslove se još može dodati u ovu temu? Također, ako možete preporučiti koji dobar SF roman, strip ili slično sa prostora bivše Jugoslavije? Čisto za dušu... Ažurirao bubba ho-tep - 24.Sijecanj/Jan.2014 u 14:29 |
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 16:49 |
|
Mogu ti preporučiti ono što sam pročitao prije nekoliko godina - roman Sablja Ivana Gavrana i zbirku priča Zvjezdani riffovi Krešimira Miška. Sablju možeš odmah potražiti u knjižnici, a riffove radije ostavi na čekanju do ljeta i nekog ljepšeg i toplijeg vremena (Miškove priče su brze i duhovite i ne uklapaju se u ovu depresiju vani).
Također baci pogled i na ovu listu: A ako se ikad zaželiš domaćeg SF trasha onda moraš pročitati Solarne mačke (
) Viktorije Faust, ali nemoj da ti onda ja budem kriv. ![]() |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 18:13 |
|
Odlicno, procitat cu, hvala
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |