| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najbolje...najgore iz filmske 2013. |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najbolje...najgore iz filmske 2013.Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:00 |
|
|
Kako niko ne želi da otvara temu a meni je toliko dosadno da ću morati sam to da uradim,
onda izvolite i pišite o Vašim utiscima iz prethodne filmske 2013. god. šta ste voleli, šta ste mrzeli, može kroz top liste po sopstvenom izboru, takođe šta je bilo ispod ili preko očekivanja, filmovi, glumci, šta god... |
||
![]() |
||
Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:03 |
|
|
Najgori film iz 2013. koji sam gledao je Pain & Gain (2013)
prvo što pada na pamet, javiću se ponovo po ovom pitanju kako najgorih tako najboljih. Ažurirao Joe - 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:11 |
||
![]() |
||
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:15 |
|
|
Daj bolje ono što ti je ostalo u pozitivnom sjećanju. Forumi (i ovaj, nažalost) su ionako prepuni pljuvačke i zlih strelica, čak toliko da mi je odavno postalo mrsko čitati teme u kojima se iznosi mišljenje o pogledanom, a kamoli iznositi vlastito.
P.S. Rado bih iznio svoje favorite za prošlu godinu, ali sam zbog raznoraznih razloga tanak po pitanju naslova izašlih u posljednjih 12 mjeseci.
|
||
![]() |
||
Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:21 |
|
|
Naravno,
i ja volim daleko više da čitam šta ljudi vole, a mržnja i frustracije prema filmovima mi nikad nisu bili preterano zanimljivi ili čitljivi... pogledam šta me zanima i krojim svoje mišljenje, ne obazirem se preterano na druga ili opšte prihvaćena... tako da mogu sutra konkretno da pišem o tome šta volim iz prethodne godine kad čekiram šta sam tačno sve pogledao. Ažurirao Joe - 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:25 |
||
![]() |
||
Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 10:35 |
|
|
Top 3 The Selfish Giant Before Midnight Inside Llewyn Davis Low 3 Pain & Gain Gangster Squad After Earth |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 12:25 |
|
|
Ne znam zašto je mnogima After Earth loš. Meni je to skroz OK filmić.
|
||
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 14:07 |
|
|
moji favoriti:
Jagten Prisoners Before Midnight Krugovi The Act Of Killing i dva lagana koja su na mene ostavila pozitivan dojam: Django unchained The secret life of Walter Mitty |
||
![]() |
||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2014 u 09:14 |
|
|
Lista filmova iz prošle godine koji su iz različitih razloga ostavili pečat na mene (redosled je nebitan):
How I Live Now The Berlin File Gravity Man of Steel Elysium We're The Millers Act of Killing (dokumentarac) The Conspiracy Prisoners Rush i The Wolf of Wall Street - marksistički rečeno: klasa za sebe ...s tim da Ender's Game, Major i Secretly Greatly još nisam gledao
|
||
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
||
![]() |
||
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 07:23 |
|
Gledao si ga u bioskopu ili bez prevoda ?
|
||
![]() |
||
Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 14:54 |
|
Bez prevoda. Razumljivo vecinom tamo gde je najbitnije, izuzev poneke psovke ili pogrdnog izraza. |
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:21 |
|
|
Najgori (naveliko reklamirani) film godine i cele karijere Vila Smita: After Earth
Po svaku cenu gura onog mamlaza od sina u filmske vode, džaba truda i potrošenih para, mali je antitalenat sa bezizražajnom facom. Kad bi bar ovaj fijasko doveo do otrežnjenja... |
||
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 20:21 |
|
|
Najbolje iz 2013:
Jagten (The Hunt) El cuerpo (The Body) The Prisoners Najgore iz 2013: 2 Guns The Last Days on Mars The Mortal Instruments - City of Bones Falsifikator A Good Day to Die Hard Battleship Resident Evil: Retribution (najgori bez konkurencije) Generalno, godina je bila prilično loša. I od ova tri što bih izdvojio u pozitivnom smislu, jedino mi je Jagten vanserijski, dok su se druga dva našla na listi samo usled loše konkurencije. Nažalost, sve do poslednjih 2-3 meseca nisam imao mnogo vremena za filmove, pa samim tim ni za davanje veće šanse neholivudskim produkcijama, ali se nadam da će se to promeniti i da ću konačno odgledati više dobrih filmova. Ažurirao novy78 - 28.Sijecanj/Jan.2014 u 20:25 |
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |