| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Molim za pomoć |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
gtitiev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2013 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 09:03 |
|
To bi bio i moj zadnji pokusaj pre preinstalacije (formata C particije). Pokusati pronaci sve fajlove pleasewait.exe sa harda i obrisati ih... isto uraditi i sa registrima... izbrisati sve linije koje sadrze "pleaseait.exe".
ctrl + R (ukucaj regedit) nakon toga ctrl + F (find pleaseweait.exe) i nakon toga obrisi SVE linije koje sadrze pleasewait.exe Hajde da vidimo dali ce ovo resiti problem?
|
|
![]() |
|
gtitiev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 09:11 |
|
To bi bio i moj zadnji pokusaj pre formatiranja C particije.
Hajde da i ovo probamo?
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 10:31 |
|
Ako ti neki fajl NE dozvoli da ga obrises, instaliraj unlocker, kad pronadjes taj fajl u windowsu idi desnim klikom i unlock/unlocker, samo posle toga odaberes delete i ok.
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 11:29 |
|
Skinuo sam ja program koji ima tu stvar (AutoPlay Menu Builder) i htio sam ga instalirati ali moram na posao pa nemam vremena. Ne prepoznajem na slici koji AV djevojka ima ali mi se čini da ima mapu sa TuneUp Utillities programom pa bi bilo dobro sa njime pročistiti sustav. Ja za brisanje fileova koje blokira nekakav proces koristim File Assassin.
Zaobiđite Avast i AVG, od besplatnih je Avira zakon - http://www.av-comparatives.org/ |
|
![]() |
|
Marijana T
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
As time goes by Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 577 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 14:55 |
|
Probala sam kako ste mi savetovali. Ništa se nije otvorilo. Da je bar jedno, ali nije. Nište nego reinstalacija. |
|
|
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
|
|
![]() |
|
gtitiev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 14:58 |
|
Steta
Ne samo sto nista nije uspelo, nego sto nismo ni nasli sta je ovo, tako da se moze desiti opet.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 15:11 |
|
Ako vec ides na reinstalaciju onda nakon sto sve podesis ili neko ko ce podeisiti, odradite ghost sistema pa i da se opet nesto dogodi imaces uvek bekap svega, vratis za par minuta sve.
Ažurirao icemaher - 16.Svibanj/May.2014 u 15:11 |
|
![]() |
|
Kostap5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 317 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 15:42 |
|
Pokušajte sledeće:
Start->"Search programs and files" *tu ukucaš: "System restore."-> Klikni na ono što se pojavilo-> zatim idi "Next"-> Čekiraj kućicu "Show more restore points" i klikni na datum za koji znate da Vam se ova poruka nije pojavljivala. Npr. imate 14.5, 13.5....5.5, a Vama se poruka pojavila 10.5. Izaberite 9.5. Zatim idite na "Next" i prihvatajte sve šta bude pitao. Vaša dokumenta neće biti obrisana ovim postupkom, već će samo "registry" biti vraćen u predhodno vreme. Postoji šansa da nemate više ovih vremena u prošlosti, ili imate, ali su nastale nakon ove greške. U tom slučaju Vam ovo neće pomoći. |
|
|
[URL=http://kostap5.ucoz.com/" rel="nofollow][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/26ee7d05-3fea-4f5d-8fe8-320e8d368da0.png1][/URL]
|
|
![]() |
|
Marijana T
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
As time goes by Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 577 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 18:16 |
Prvo što uradim kad se desi neki belaj je "system restore" Kad sam ovog puta to pokušala isto sam otišla na "show more restore point". Nije bilo ni jedne, a ja otpilike na svaki drugi dan i ručno pravim "restore points" Nešto ređe se one naprave i automatki. Ono đubre od poruke ih je sve obrisalo. Išla sam i na "Repair", dugo je nešto tražio, ali nije ga popravio. Da mi je samo znati koji je ovo vrag! |
|
|
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
|
|
![]() |
|
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: ZG Status: Offline Points: 563 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 18:26 |
|
Jesi li probala ovaj postupak:
to je prvi rezultat guglanja |
|
|
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR] <font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR] <font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR] |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |