Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD DUAL LAYER
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD DUAL LAYER

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
krtz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD DUAL LAYER
    Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2005 u 19:57

Nikako ne mogu da najdem dvd dual layer autoring soft. ???

jel moze neka pomoc ??

Na vrh
krtz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2005 u 09:50

:(

Na vrh
bbbeljo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bbbeljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2005 u 20:50
dvd shrink

dvd recode od firme ahead
Na vrh
krtz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 09:49

Znam za to .. ali ne mogu da radim autorizaciju ako me razumes ....

treba mi da neki video materijal iskompresujem na 8 Gb ... i da ga takvog narezem ali .. sta se desava svi programi do sada koji su izasli su u fazonu overburn ????

sto mi je upropastilo vise od 20 dual l. diskova :(((

ako imas neki odredjeni program koji to radi bilo bi supoer :)))

pozdrav Srdjan :)

Na vrh
Gasasoft View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gasasoft Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 00:30
Probaj sa TMPGEnc DVD Author 1.6 on radi sa Dual diskovima. Moras instalirati PlugIn za AC3 zvuk.
Na vrh
krtz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 09:27

caos ... a jel znas koji imam prob sa tmpgencom .... sve verzije koje sam probao ... radi par miniuta i onda mi ispadne microsoft error .. :(((

a nije do mog racunara posto sam to radi i na drugom simptomi isti :((

tako da mi je nisam resio problem

Na vrh
Dante View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2005 u 09:58

Poizkusi z NERO-tom 6.6.0.15,jaz pečem vse dual layerje in nimam nobenih problemov

Na vrh
krtz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2005 u 09:24

da ali meni treba authoring soft. ???

da mogu da skinem video materijal u prg. i da dga iskompajliram da bude na 8g ??

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.