| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Generation Kill (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Generation Kill (2008)Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:23 |
|
|
Generation Kill (2008)
Ažurirao CSInvestigator - 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:33 |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:32 |
|
|
Skrajnuti HBO biser.
|
||
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72072 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 21:35 |
|
|
Jedna od boljih serija koje sam gledao.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2014 u 18:34 |
|
|
Odgledah i ovo i oduševih se. Nemam ništa pametno reći, jer je serija bukvalno rekla sve. Ne mogu ništa ni da izdvojim ni da istaknem. Kao da gledaš dokumentarac ili još bolje rečeno kao da gledaš "kućne" snimke, potpuno ogoljene, svakodnevne, bez neke određenje radnje, a opet ne možeš prestati da gledaš, jer te ta običnost privlači i tera da vidiš još.
Drago mi je što sam odgledala da se još jednom uverim da je zaista svugde na svetu, u državnoj službi/vojsci/policji "isto s**** drugo pakovanje", počev od komentara kad u 1 epizodi popravlja džip (parafraziram, "oni u Vašingtonu vozaju mercedese, a mi na ratištu neispravne džipove"). O samoj temi ne bih. Serija je zaista sama rekla sve što je trebalo reći/prikazati! Gazda, svaka čast za prevode (majstorsko skraćivanje ).
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72072 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2014 u 22:17 |
|
|
Kao što sam rekao, da nije bilo Bucka ne bi bilo niti prijevoda.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 12:31 |
|
|
Ma, meni se dopalo "kasapljenje"
![]()
Čula sam da su Rudi i još neki (ne znam koji) od njih pravi marinci, a ne glumci, koji su zasta bili tamo. |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
rradovan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 19:15 |
|
|
Sve pohvale za seriju koja dokumentarno dočarava događaje kao da je gledalac na licu mesta. Klinci kao filozofi rata, birokratsko-poltronska oficirska klika, gluposti i besmislice, ubijanje i empatija...
Kreatori serije su, inače, već potvrđeni Dejvid Simon, novinar-scenarista i Ed Barns, bivši policajac-scenarista, koji su se proslavili serijama Odelenje za ubistva (Homicide-Life on the Street), Na ćošku (The Corner) i Prisluškivanje (Wire).
Takođe uzgred, general Džejms Matis koji se u seriji pominje kao glavni komandant marinaca u Iračkom ratu sada je Trampov ministar odbrane, a nadimak mu je Besni pas.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |