Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
svejzi-kg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svejzi-kg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 11:03
Pozdrav svim forumasima,

Ja sam Goran, iz Kragujevca, imam 23 godine i radim kao poslovodja u kompaniji Fiat Automobili Srbija. 
Kada nisam preterano zauzet pravljenjem vozila LOL volim da odgledam dobar film ili seriju.
Inace sam veliki ljubitelj automobila, i svega sto ima veze sa njima. 
Rekreativno se bavim fudbalom a tenis pratim jos od malih nogu tako da mi je to jedna vrsta hobija.
Zelim da pohvalim vas sajt/forum i da kazem razlog zasto sam odlucio da vam se pridruzim.
Vec duze vreme koristim sajt titlovi.com za download prevoda ali sada sam resio da se malo vise ukljucim u "projekat" Wink
Prelistao sam forum, upio oznovno znanje i jutros poceo da prevodim jedan film da vidim kako ce to izgledati i za sada mi deluje zanimljivo.
Trazio sam nacin da ubijam slobodno vreme i mislim da sam ga nasao. Naravno trebace mi vremena da se malo usavrsim ali mislim da sam na dobrom putu i na pravom mestu.
Nadam se lepom druzenju, pozdrav.

Ažurirao svejzi-kg - 15.Sijecanj/Jan.2014 u 11:04
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 12:22
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 13:04
welcomedobrodoslidobrodosli
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 14:39
Svejzi, dobro nam došao. Slobodno pitaj ako negde zapneš Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 14:39
welcomewelcomewelcome
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 15:44
.dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 18:01
welcome
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 18:40
welcomewelcome

Nemoj da pita[ samo ako si zapeo! Pitaj i kada nema problema!
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 20:22
Jesu kakve plate? Jel možeš da središ neku šljaku tamo?
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 20:31
Svi ti rade po ugovoru tamo na 2 godine mislim, pa samo presaltaju na one koji cekali a u medjuvremenu nisu nista nasli.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 22:31
welcomewelcomewelcome
Na vrh
svejzi-kg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svejzi-kg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 08:23
Hvala svima na dobrodoslici.
A sto se tice sljake u Fiatu, za sada zaposljavanje ide tesko jer je smanjen obim proizvodnje.
Najave su da ce u martu biti bolje :)

I nisu svi na ugovor primljeni. Od 3000 zaposlenih, 2000 ljudi ima resenje o stalnom radnom odnosu kao i ja izmedju ostalih. Pod ugovorom rade ljudi koji su zaposleni prilikom formiranja trece smene i oni ce raditi do trenutka dok fiat ne odluci da ukine jednu smenu.
Sto se tice plate ne bih smeo da komentarisem ali reci cu ti da se krece od 35 000 do 250 000 dinara :)

Ažurirao svejzi-kg - 16.Sijecanj/Jan.2014 u 08:24
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 20:02
Thumbs Updobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.