| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Párpados azules Aka Blue Eyelids (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Párpados azules Aka Blue Eyelids (2007)Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 14:29 |
|
Párpados azules (2007) * Blue Eyelids * ![]() IMDb Režija: Ernesto Contreras Scenarij: Carlos Contreras Žanr: Komedija, Drama Jezik: Španski Država: Meksiko Trajanje: 98 min Cecilia Suárez ... Marina Farfán Enrique Arreola ... Víctor Mina Magali Boysselle ... Recepcionista Seguros Colinda Armando Casas ... Intendente Seguros Colinda Laura de Ita ... Lola Emma Dib ... Rita Mariana Giménez ... Párpados Azules, ella Luisa Huertas ... Mercedes Juan Antonio Llanes ... Gerente café de chinos Arturo Lorca ... Gerente Seguros Colinda Andrés Montiel ... Hombre del parque Ana Ofelia Murguía ... Lulita Marina osvoji nagradu za put u rajsko odmaralište za dvije osobe ali ubrzo shvati da nema nikog s kime bi podjelila svoju sreću, zato pozove Viktora, momka kojeg ne poznaje dobro. Uskoro otkriju da prava ljubav ne ovisi od idiličnog krajolika već o emocijonalnoj kompatibilnosti. NAGRADE: 2007 - San Sebastián International Film Festival Ernesto Contreras, dobitnik nagrade Horizons 2008 - Sundance Film Festival Ernesto Contreras, dobitnik nagrade Specijalnog žirija i nominacija Velikog žirija 2008 - Ariel Awards, Mexico Ernesto Contreras, dobitnik nagrade Silver Ariel za prvijenac Cecilia Suárez, nominacija nagrade za najbolju glumicu Enrique Arreola, nominacija nagrade za najboljeg glumca Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2014 u 12:46 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2014 u 07:47 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2023 u 20:55 |
|
Hvala Gaco!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2023 u 00:46 |
|
Zanrovski cista drama. Prvih pola sata veoma dobro i sponatno posle u sredisnici dosta ''praznog hoda'' padanja filmskog tempa. Film o ljudskoj usamljenosti i borbi da se prevazidje. Na kraju rezultat je jedan prosecan film koji nam dolazi iz Meksika. Gacin prevod kao i uvek 11/10 Ocena 6/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |