| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
What Women Want (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: What Women Want (2000)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 17:59 |
|
What Women Want (2000) ![]() IMDb Režija: Nancy Meyers Scenarij: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa Žanr: Komedija, Fantazija, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 127 min Mel Gibson ... Nick Marshall Helen Hunt ... Darcy Maguire Marisa Tomei ... Lola Alan Alda ... Dan Wanamaker Ashley Johnson ... Alex Marshall Mark Feuerstein ... Morgan Farwell Lauren Holly ... Gigi Delta Burke ... Eve Valerie Perrine ... Margo Judy Greer ... Erin the File Girl Sarah Paulson ... Annie Ana Gasteyer ... Sue Cranston Romantična komedija o reklamnom stručnjaku koji stječe sposobnost slušanja neizgovorenih ženskih misli. Nick Marshall radi kao reklamni stručnjak u Chicagu te zahvaljujući novcu i izgledu lako osvaja žene, pa se osjeća superioran. Zbog bahatosti i neobaveznog načina života, propao mu je brak, a petnaestogodišnja kći Alex nema lijepo mišljenje o njemu. U reklamnoj kompaniji u kojoj Nick radi, otvoreno je mjesto kreativnog direktora koje on želi, ali generalni direktor kompanije to mjesto dodjeli lijepoj Darcy Maguire. Darcy je poslovna žena i stručna je za ženski deo tržišta koji je u stalnom porastu, te zajedno sa Nickom moraju osmisliti reklame za ženske proizvode. Prilikom jednog takvog pokušaja, Nick doživi lakšu nesreću poslije koje stekne neobičnu sposobnost da čuje šta žene zaista misle. TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2018 u 14:32 |
|
Simpatičan ali ipak prosečan film. Već viđena tema u filmovima i romanima.
Odlična ideja - slaba realizacija. Film sa mogućim ostacima komedije i komadićima romanse, fantazija. Zadnja scena - ono što samo glup muškarac može da uradi. Moglo je to mnogo bolje i bezbolnije a sa istim rezultatom. Lična ocena: 5,00001
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |