| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2013 u 04:49 |
|
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013) ![]() IMDb Režija: Cody Cameron, Kris Pearn Scenarij: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein Žanr: Animirani, Komedija, Obiteljski, Fantazija, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 95 min Bill Hader ... Flint Lockwood (voice) Anna Faris ... Sam Sparks (voice) James Caan ... Tim Lockwood (voice) Will Forte ... Chester V (voice) Andy Samberg ... Brent McHale (voice) Benjamin Bratt ... Manny (voice) Neil Patrick Harris ... Steve (voice) Terry Crews ... Earl Devereaux (voice) Kristen Schaal ... Barb (voice) Cody Cameron ... Barry / Dill Pickle (voice) Melissa Sturm ... Sentinel Louise / Live Corp Scientist (voice) Nakon porazne oluje hranom u prvom dijelu, Flint i njegovi prijatelji morali su otići iz grada. No, čini se da je genijalnost Flinta ipak konačno priznata, naime, njegov idol Chester V, pozove ga da se pridruži kompaniji 'The Live Crop' u kojoj najbolji i najpametniji izumitelji na svijetu kreiraju nove tehnologije. Flint je oduvijek sanjao da ga priznaju kao izumitelja i kada otkrije da njegova mašina još uvijek radi, sve se mijenja. Prevod je najavio Arbok |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2013 u 21:27 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |