| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
'Twas the Night Before Christmas (1974) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 'Twas the Night Before Christmas (1974)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2013 u 04:42 |
|
'Twas the Night Before Christmas (1974) ![]() IMDb Režija: Jules Bass, Arthur Rankin Jr. Scenarij: Jerome Coopersmith, Clement Moore Žanr: Animirani, Kratki, Obiteljski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 25 min Patricia Bright ... (voice) Scott Firestone ... (voice) George Gobel ... Father Mouse (voice) Joel Grey ... Joshua Trundle (voice) Tammy Grimes ... Albert (voice) Bob McFadden ... (voice) John McGiver ... Mayor (voice) Allen Swift ... (voice) Christine Winter ... (voice) Kada stanovnici grada, ljudi i miševi saznaju da je Djed Mraz odgodio svoj raspored dostave poklona zbog uvredljivog pisma, pokušavaju ga nagovoriti da promjeni mišljenje. Prevod je uradio Djuki957 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |