Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brži Nero
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brži Nero

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brži Nero
    Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2005 u 19:21

Pretpostavljam da vas živcira koliko je Nero spor prilikom pokretanja, evo u novom BUG-u je objavljen jedan trika sa objašnjenjem kako ga ubrzati.

Control Panel --> Administrative Tools --> Services

desni klik na "IMAPI CD-Burning COM Service" i properties

otvoriti tab "Log On" i kliknuti na disable

u Run upisati:

GPEDIT.MSC

User Configuration --> Administrative Templates --> Windows Components --> Windows Explorer

desni klik na "Remove CD Burning Features", klik na properties i odabrati "Disabled"

I nakon ovog potrebno je restartat komp i pri pokretanju Nera primjetiti ćete razliku.

ovo će ugasiti program od windowsa za prženje koji malo Vas koristi pa tako da nećete izgubiti ništa što Vam treba a ukoliko je suprotno (koristite taj program) onda ne radite ovo.

Lijep pozdrav,

Tomislav

Ažurirao tlisak
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2005 u 11:07

Istina je pomaze.

Imam ja tutorial na engleskom u kojemu pise kako TWEAK-at cijeli komp(grafika,zvuk,bios,explorer,IE explorer,E-Mail i jos mnogo toga). Malo je dugacak i treba vam ACROBAR READER da bi ga otvorili, ali vjerujte pomaze i imam tutorial za ATI RADEON isto na engleskom.

Ako nekome treba nek javi ja cu mu poslat mail-om

kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2005 u 11:34
Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

"Remove CD Burning Features", klik na properties i odabrati "Disabled"

Ne Disabled nego Enabled

kick-ass
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2005 u 22:33
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

Istina je pomaze.

Imam ja tutorial na engleskom u kojemu pise kako TWEAK-at cijeli komp(grafika,zvuk,bios,explorer,IE explorer,E-Mail i jos mnogo toga). Malo je dugacak i treba vam ACROBAR READER da bi ga otvorili, ali vjerujte pomaze i imam tutorial za ATI RADEON isto na engleskom.

Daj jel ga mozes mejlat taj tutorial

Ažurirao Challanger
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2005 u 22:45
moze, koji ti je mail
kick-ass
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2005 u 14:29
De imeni na divx@email.htnet.hr
Na vrh
stab View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stab Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2005 u 21:04

daj ako mozes posalji mi oba ta tuoriala na mail

sbatinac@efos.hr

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 11:41
tomislavmikus@yahoo.co.uk
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.