| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dodati rip |
Odgovori
|
| Korisnik | |
anubora
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Basel CH Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dodati ripObjavljeno: 07.Prosinac/Dec.2013 u 14:45 |
|
POzdrav svima
Imam jedno pitanjce u vezi prevoda. Kako da u vec uploudovanom prevodu ubacim jos neki rip?? Recimo ovaj film http://titlovi.com/titlovi/insidious--chapter-2-174132/ U naslovu pise da je za "BRRip XviD AC3 - BTRG" , a ja bih doddao jos par koji pasu, ali neznam kako se to radi , niti smem da diram nesto na controlnoj ploci da nebi ponistio ili jos nesto drugo. ![]() ![]() Hvala unapred i da kazem da je forum ekstra. Svakim danom sve bolji i bolji
|
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2013 u 15:03 |
|
U temi http://forum.titlovi.com/brisanje-i-ispravak-titlova_t12741_n1.html
napišeš koji je titl u pitanju i za koji još rip odgovara, a neko od nas će već da se pobrine za ostalo.
|
|
![]() |
|
anubora
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Basel CH Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2013 u 15:12 |
|
Hvala Bojane. Znaci u toj temi se pise. Ja nisam bio siguran, a prepostavljao sam da moram na samom prevodu u controlnoj ploci da se to resi, ali nisam mogao da nadjem, pa sam pomislio moze i u prijavama, ali niko nije dodao sto sma napisao. Hvala bojane puno Ažurirao anubora - 07.Prosinac/Dec.2013 u 15:12 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |