| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Después De Lucía Aka After Lucia (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Después De Lucía Aka After Lucia (2012)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 19:39 |
|
Después De Lucía (2012) * After Lucia * ![]() IMDb Režija: Michel Franco Scenarij: Michel Franco Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Meksiko, Francuska Trajanje: 103 min Tessa Ia ... Alejandra Gonzalo Vega Jr. ... Jose Tamara Yazbek ... Tamara Hernán Mendoza ... Roberto Juan Carlos Barranco ... Manuel Paloma Cervantez ... Irene Francisco Rueda ... Javier Alejandra i njen otac Roberto odesele se iz malog ribarskog mesta u Mexico City. gdje je ona krene u novu školu, a on dobije nov posao. No, početi iznova ponekad je vrlo komplicirano i Alejandra koja se ne može tako lako prilagoditi postane meta zlostavljanja od strane novih drugova u školi. Uskoro se Alejandra odluči na drastičan korak, nestanak, a očajni otac poduzima sve da je pronađe. NAGRADE: 2012: Cannes Film Festival Michel Franco, dobitnik nagrade 'Un Certain Regard Award' 2012: Chicago International Film Festival Michel Franco, nominacija za najbolji internacionalni film Michel Franco, dobitnik nagrade Specijalnog žirija 2012: Havana Film Festival Michel Franco, dobitnik nagrade za najbolju režiju 2012: London Film Festival Michel Franco, nominacija za najbolji film 2012: San Sebastián International Film Festival Michel Franco, dobitnik nagrade 'Horizons Award' 2013: Ariel Awards, Mexico Tessa Ia, nominacija nagrade za najbolju glumicu 2013: Goya Awards Michel Franco, nominacija nagrade Goya Prevod je uradio veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |