| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Precision: The Measure of All Things (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Precision: The Measure of All Things (2013)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 18:32 |
|
Precision: The Measure of All Things (2013) ![]() IMDb Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona, 3 epizode, 60 min Narator: Marcus du Sautoy Profesor Marcus du Sautoy vodi nas na nevjerojatno putovanje kroz svijet mjerenja, istražuje zašto toliko želimo mjeriti i prebrojavati svijet koji nas okružuje. Ispitat će kako su definirani metar, sekunda i mjere za masu. Također će otkriti kako smo započeli mjeriti i iskorištavati snagu topline, svjetla i električne struje. Epizoda 1: Time and Distance Epizoda 2: Mass and Moles Epizoda 3: Light, Heat and Electricity Prevod je uradio uploader19 TITL Ažurirao Kneginja - 23.Sijecanj/Jan.2014 u 21:02 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51223 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 11:32 |
|
Ovo već imamo, ali najviše odgovara temi veličina i mera
The Scale of the Universe 2 http://htwins.net/scale2/ |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2014 u 12:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |