Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OZ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

OZ

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: OZ
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 22:56

Prodajem OZ - 5 dvd-a (svih 56 epizoda, 6 sezona) za 50 kuna...

prodajem još i:

The Sopranos 60 kn (6dvda)

Seinfeld 40 kn (2dvda) + 1 dvd s bloopersima

Futurama 20 kn (1dvd)

.... rasprodaja ps2  igara: 1CD - 5kn, 1DVD - 15 kn!!!

imate katalog u uploadu!

pozdrav...

p.s. tip koji se raspitao za OZ, nek se javi na pm!!!

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 22:33
Jesu li Seinfeld i Futurama sve epizode
kick-ass
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 13:36

da, sve epizode...

ak te zanima, možemo poslat ovako: ja tebi pošaljem ta 4 dvda preporučeno.... a ti meni preporučeno pošalješ 60 kn... tako bi ti izbjegao velike troškove slanja poduzećem...

p.s. jedini uvijet ovakvom slanju je povjerenje i poštenje!

pozdrav...

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 14:10
Dečki ne razmišljate. Ti pošalješ njemu preporučeno, trošak 14kn. On tebi pošalje preporučeno lovu, trošak 12kn. Dakle sveukupno 26kn je trošak za kupca. A trošak pouzećem za 4 dvda je 24,70. Dakle jeftinije od solucije slanja preporučeno a nema rizika ne povjerenja ili čega već.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 14:41
mislim da ti je vise toknezev, ja kad saljem nekoliko dvda onda je min 19kn sa kuvertom i onda si jos posta naplati 9kn....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 19:36
pošta naplati 25 kn + tih nekih 9 kuna kojih je spomenuo eXe, stoga... znam o čemu pričam... već sam tako izvisio 60 puta, uvijek platim više, kad tipovi šalju poduzećem!!!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 21:11
Da. Zaboravio sam na tih 8,90kn. No svakako se pouzećem više isplati jer za 5-10 extra kuna dobiješ sigurnost i nema cimanja oče li stići - neče li.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 22:54
tocno tako...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 23:16
a ima i opcija da pošalješ pare poštanskom uputnicom, trošak samo 8,90 kn...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.