| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zvucnici za kucno Kino! - POMOC! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zvucnici za kucno Kino! - POMOC!Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2013 u 19:42 |
|
Ja sam tuka za ove stvari... pa trazim pomoc...nadam se da neko konta ove stvari...
Uzeo bih 5.1 zvucnike za kucno kino/bioskop.... Zvucnici su Orion HT 585 Karakteristike: Proizvođač Orion ---------------------------- Karakteristike sa madjarskog sajta (google translate) Ekskluzivni izgled i ugodan zvuk, odlikuje mekanim basom, proizveden od strane Oriona izvornom drvenom aktivnog set zvučnika. Tip: Speaker Set Analogni ulazi: 1.5-kanalni Kućno kino 5.1-kanalni FM radio USB SD Card Reader MP3 reprodukcija Aktivnost Niska Aktivni sustav zvučnika Frekvencijski odziv: 35Hz - 20kHz Subwoofer audio izlaz: 30 W Sateliti + centar govornik audio izlaz: 15 W x 5 Pravi drvene obloge Digitalni prikaz Daljinski upravljač Boja: Mahogany Težina: 8 Sto se tice cene... 430kn (ako online uzimas)... 430kn=6300dinara Meni je bitan izgled (drvo) prelepi su mi a i jeftini ![]() Zanima me da li ovo unutra valja ![]() Sto se tice koristenja zvucnika - Radio,Mp3, poneki film/serija (dvdrip,HDrip,BL).... |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 21:01 |
|
5.1 sistem za radio i mp3 je potpuno nepotreban i verovatno ćeš se razočarati zvukom, (s obzirom na cenu), dok će za filmove/serije verovatno zadovoljavati ako bas ne mumla, a srednji i visoki tonovi ne zvuče kao šerpe i lonci. Izgled je veoma bitan, ipak je to kućna stvar, tako da ćeš rado prenebregnuti mane u zvuku zarad lepote u izgledu. Iole ozbiljni (kvalitetni) audio sistemi podrazumevaju odvojen 5.1 receiver i odgovarajuće pasivne zvučne kutije, snage ne manje od 50-60W za bas i po 20-30w za satelite (sa odvojenim srednjetoncima i visokotoncima) i centralnu jedinicu. Cena igra značajnu ulogu ali je razlika u zvuku veoma bitna, mada, iz iskustva, za radio i mp3/audio CD, itd... nema boljeg sistema od klasičnog stereo pojačala/receivera i par dobrih zvučnih kutija, ako će to biti prevashodna upotreba, a ni sa filmovima nećeš biti razočaran, iako nije 5.1. Međutim i tu cena igra bitnu ulogu, što nije nemoguće rešiti na buvljaku ili preko oglasa za sasvim pristojnu sumu, do nekih 100 evrića ili čak i manje. |
|
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 21:32 |
|
Opa, prelistacu onda malo oglase ovih dana.....mada u HR sam...evo sad Bozicne akcije, mozda se nadje jos nesto dobro....
Zahvaljujem se na komentaru |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |