| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Loša i mutna slika na playerima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Loša i mutna slika na playerimaObjavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 12:43 |
|
Pozdrav svima.
Imam problem, nadam se da netko ima rješenje. Jučer sam instalirao nove windowse, pa drivere, pa k-lite... pa sve ostalo redom. No slika na playerima (mpc, km player) je loša - mutna i pomalo šteka (kao da playeri ne mogu renderirati sve fps-ove). Prokušao sam sve živo što mi je palo na pamet, isključio sam aero, u playback outputu playera isprobao sve moguće kombinacije (overlay mixer, wmr-7, wmr-9...)... Uglavnom, 1080p video s bitrateom od nekih 15000 kb/s izgleda otprilike kao neki osrednji divx. Za razliku od playera, slika na youtubeu u HD-u je odlična. Procesor je fx 8320, grafička HD 6770, tako da nije stvar u hardwareu (1080p film od nekih 15 gb zauzima manje od deset posto procesora kod playbacka). Pomozite. Unaprijed hvala. Ažurirao ByShebo - 24.Studeni/Nov.2013 u 12:53 |
|
![]() |
|
kizo973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 18.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1194 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 13:46 |
|
Ništa drugo mi ne pada na pamet nego da probaš s nekim drugim playerima poput vlc-a i gom-a, koji već instalacijom imaju ugrađenu većinu codeca.
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 13:57 |
|
Zaboravio sam napomenuti da su windowsi 64 bitni.
Ma probao sam još nekoliko playera, BS, SM player... ista stvar. Probat ću i taj GOM. |
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 14:10 |
|
Probao i GOM, ista stvar.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |