| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure (2013)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2013 u 23:02 |
|
Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure (2013) ![]() IMDb Režija: Richard Rich Scenarij: Steve Moore Žanr: Animacija, Avantura, Komedija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 45 min Kate Higgins ... Kate, Stinky and Lily (voice) Ben Diskin ... Humphrey (voice) Liza West ... Runt (voice) Lindsay Torrance ... Claudette (voice) Meryl Leigh ... Princess (voice) Blackie Rose ... King and Garth (voice) Bill Lader ... Tony (voice) Tracy Pfau ... Eve (voice) Chris Smith ... Marcel and Paddy (voice) Vukovi Kate i Humphrey i njihova mladunčad Stinky, Claudette i Runt, upravo kada žele proslaviti svoju prvu zajedničku zimu, njihov najmlađi Runt tajanstveno nestane. Kate i Humphrey krenu u potragu za njim želeći ga naći prije nego što snijeg blokira puteve. Na tom putovanju ih čeka najveća avantura prepuna akcije i neizvjesnosti, te iako se njihova avantura ne završi na očekivani način, Kate i Humphrey shvate da je dom tamo gdje je obitelj. Prevod je uradio Sodom TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |