| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Night of the Living Carrots (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Night of the Living Carrots (2011)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2013 u 20:04 |
|
Night of the Living Carrots (2011) ![]() IMDb Režija: Robert Porter Scenarij: Bill Riling, Robert Porter Žanr: Animirani, Kratki, Komedija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 13 min Seth Rogen ... B.O.B. (voice) Kiefer Sutherland ... General W.R. Monger (voice) James Horan ... Dr. Cockroach (voice) David Kaye ... The Missing Link (voice) Julie White ... Wendy Murphy (voice) Jeffrey Tambor ... Carl Murphy (voice) Bret Marnell ... Zombie Carrot (voice) Stephen Kearin ... Cowboy Guy (voice) 'Night of the Living Carrots' je kratki animirani film koji temelji na 'Monsters vs Aliens' u produkciji DreamWorks Animation. Nakon što vanzemaljski mutanti bundeva eksplodiraju u Murphijevoj bašti, u neposrednoj blizini zombi mrkve počnu napadati s namjerom da preuzmu kontrolu nad umom subjekata. Dr. Cockroach shvata da je jedini način kako ih poraziti i osloboditi njihove žrtve je da pojedu sve mrkve. Prevod je uradio zvish TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |