Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SkyStar 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SkyStar 2

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
eXecutioner View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2005 u 16:26
ok, da li je onaj motor na satelitskoj jako dobra stvar ili samo bacanje novaca? ja bih nesto kupio, ali nemam niti satelitsku niti ista... O kojoj svoti govorimo?
Na vrh
Maris View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2005 u 16:33

Iaš jedan kvalitetan motor oko 500kn košta, koji se okreće kako ti prebacivaš kanal na reciveru

npr. gledaš multivision na HotBirdu i prebaciš na RTL2 automatski se antena okreće na Astru

Na vrh
movas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj movas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 21:53

Originalno postovano od strane Mr.Remba Mr.Remba piše:

A gdje mogu skinit ključeve, i taj s2emu? I bude li šta dobrih programa s filmovima? kao HBO ili SkyMovie i slično?

Imaš sve, a jako dobro na:

http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php?&direction=0 &order=mod&directory=SKY%20STAR%202%20ZONE

:)

Momo
Na vrh
tomican View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomican Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2005 u 23:38
Evo da se i ja ukljucim po prvi put na ovaj forum. Naime isplati se kupiti ss2 karticu iz vise razloga, prvo ne trba ti risiver, ne treba ti modul, to je usteda oko 400 evra, a gledas sve kao i oni sa risiverom i sto je najbolje mozes snimiti filmove i odlicnu muziku. Imam dva risivera ali najvise koristim ss2 karticu, a od program Altdvb i ProgDvb, vise sam za AltDvb, stvar ukusa.
Pozdrav Tomica odkude Nis
Niko nije savrsen, pa cak ni ja
Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2005 u 11:51
Ma SS2 je super
John Cena - The WWE Champion
Na vrh
movas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj movas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2005 u 16:12

Originalno postovano od strane Undertaker Undertaker piše:

Ma SS2 je super

Super..? Moguće, ali je to ipak b(l)eda kopija nekog dobrog recivera. Oko se planira iole ozbiljno kaptiranje živog rograma - PC kartica je jako "tanko" rešenje. S druge strane, ako se gleda samo na monitoru računara - "drži vodu" - a ako se prebacuje na TV ekran - e, tada je rezultat loš.

Momo
Na vrh
nikce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2005 u 22:19
To nije tacna konstantacija. Ja imam GeForce FX 5200 i dobar tv tako da mi je signal (samim tim i slika) potuno ista na monitoru i tv-u. S tim sto uz ss2 imas sansu da podesis sta i kada da snima na hd sto sa ni sa najboljim risiverom ne mozes.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2005 u 10:44
Ja imam također GeForce FX 5200 karticu, slika mi je odlična bez ikakvih poteškoća i na tv-u gledam. Movas nije istina to što pričaš, još samo da nekako nabavim pretplatu na premiere onda će biti cool
Na vrh
nikce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2005 u 14:05
ima mnogo dobrih paketa (i premier je tu), ali je  "problem" sto su skremblovani  kljucevima koje ne moze da  simuliraju ni s2emu, ni CAPI, ni Yankse. Kada bude to provaljeno ss2 ce biti nesto najtrazenije na trzistu.
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2005 u 00:30
jedva čekam da mi hackiraju nagravision 2 tako da mogu gledat premiere, nema te stvari što je nemožeš hackirati...
--ChainGang Soldier--
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2005 u 13:17
na elitesecurity jedan baja mi dao ključeve za premiere i mogao sam gledati Premiere 2, ali samo 5 minuta, to znači da polako se probija. E moj kečeru uskoro imamo da gledamo i PPV, ako se naši hackeri potrude probiti nagravision 2
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2005 u 19:36
Daj mi molim te reci koju zaštitu ima Action (HotBird), a što se tiče premiere, u premiere možeš ući dok su reklame... i onda dok počne nešto možeš još gledat još par minuta i onda te izbace, tako je barem kod mene... a na KIOSQUE sam vidio čak da kad uloviš tijekom reklame možeš nastaviti gledat... tako jednom slučajno stisnuo na Kiosque i ono se pokrene... prvo onako stanem čudim se kako je uopće mogao pokrenuti... onda se pokrenuo film i ja onak čekam da me izbace a ono ništa, samo se nastavilo... i tek dok je drugi film krenuo ja se prebacim na drugi Kiosque i ništa i više se naravno nisam mogao vratiti ni na onaj s kojim sam gledao film
--ChainGang Soldier--
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2005 u 12:21
Action otključam sa Softcamom, neznam koja je zaštita
Na vrh
nikce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2005 u 11:45
Action je skremblovan Viaccessom i Secom
Na vrh
Chaing Gang View Drop Down
member
member
WWE Heavyweight Champion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chaing Gang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 23:48
AL im je zaštita slaba, to je najgore zaštićeni kanal
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2005 u 12:13
kolko sada dodje cjeli sky star paket i di ima za uzeti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.