Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Peaky Blinders (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Peaky Blinders (2013)

Peaky Blinders

Peaky Blinders (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Birmingemska banda

Godina:

2013

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

60 min

Autor:

Steven Knight

Glavne uloge:

Paul Anderson
  >  Arthur Shelby
Joe Cole
  >  John Shelby
Cillian Murphy
  >  Thomas Shelby
Sophie Rundle
  >  Ada Shelby
Helen McCrory
  >  Aunt Polly
Ned Dennehy
  >  Charlie Strong
Finn Cole
  >  Michael Gray
Ian Peck
  >  Curly
Packy Lee
  >  Johnny Dogs
Harry Kirton
  >  Finn Shelby
Iddo Goldberg
  >  Freddie Thorne
Sam Neill
  >  Inspector Chester Campbell
Aimee-Ffion Edwards
  >  Esme Shelby
Annabelle Wallis
  >  Grace Burgess
Tony Pitts
  >  Sergeant Moss

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2022 u 13:54
Koliko god ja voleo na ekranu ulicu, lopine, uspon, svakodnevne bitke za svoje parče kaldrme, toliko ne volim ostrvski mentalitet, pogotovo period-priče, daleko je meni početak dvadesetog veka, to su neki drugi ljudi, no daću joj šansu, volim Cillian Murphyja, Hardyja, možda me njihova harizma zadrži u priči serije, videću, samo da pregrmim taj početak koji mi nije legao. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 01:17
Nisam gledao, nije me privukao Kilijan.
Poznajem dosta piplova kojima se sviđa serija, bilo je lobiranja i ubeđivanja da je gledam, ali nešto me odbija.
Možda Kilijan.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2024 u 23:56
Prekinuo sam
Na vrh
MarkoMarkc View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MarkoMarkc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 00:06
Peaky Blinders mi je stvarno dobra serija, baš drži pažnju. Cillian Murphy mi je odličan u toj ulozi, bez njega to ne bi bilo to.
Na vrh
Lanselot View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Lanselot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 03:09
Čujem da izlazi film valjda ove godine, i da će biti još dve sezone serije.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 15:43
Ma ne vredi. Iako sam dao opet sansu ponovo ista prica kao i za seriju Boardwalk Empire. Jednostavno nije po mom ukusu. A sad ko zna, mozda ponovo nekad budem pokusao ))))
Na vrh
Lanselot View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lanselot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 16:00
Pa dobro, ne može se svakome svideti sve, ukusi se razlikuju, tako da te razumem. Smile
Na vrh
Lanselot View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Lanselot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 16:01
Meni je inače baš dobra Big smile
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 16:24
Meni takođe vrlo dobra, iako je odgledah iz tamo negde trećeg pokušaja 😂 nije mi išlo godinama sa njom, da bih na kraju ipak pregurao čitavu seriju zadovoljan. Jedino što sam zaboravio gde se uopšte stalo, dok oni to nastave, nema šanse da mi ne ispari iz glave. Odužilo se. Poslednja epizoda je prikazana leta 2022. 😵‍💫
Na vrh
Lanselot View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Lanselot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 17:30
Da, moraće neki recap da se odgleda pre nego što izađe novi film. Big smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 20:58
Ma moracu  i ja da dam drugu ili  trecu sansu a inace se slazem to za ukuse. To je sve stvar ukusa. A s obzirom da se prave nekakve fantasy serije gde se jasu nekakvii zmajevi, znaci vrlo verovatno da ce POeaky Blinders dobiti novu sansu kod mene i nadam se opravdanu )
Na vrh
Lanselot View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lanselot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 23:26
Pa da pokušaj opet, nikad se ne zna Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.