Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TV kartica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TV kartica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
WhiteKnight5 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WhiteKnight5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TV kartica
    Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 15:33
Koju mi preporučate TV karticu za kupit i koliko košta?? Volija bi da može snimat filmove u VCD formatu. Kupija bi je samo radi snimanja, jer imam TV u sobi tako da bi volija da bude kvalitetno snimanje i da ne zauzima previše prostora film.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 19:22
kupi Hauppauge! WinGO2 tv-tuner karticu... imaš ovdje u Slav. Brodu najeftinije u Hrv... Computer Centar - samo 421 kuna!!!
ak te zanima što ona može, idi na www.nabava.net i pronađi opis... a odsad ne moraš nikoga pitat, neg samo odi na www.nabava.net i tamo ćeš naći sve, ta stranica sadrži svu informatičku opremu iz cijele Hrvatske, tak da možeš naći različite cijene...

ja ću je i sebi kupiti...

pozdrav...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WhiteKnight5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 22:49
Hvala
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WhiteKnight5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 22:55
Možeš mi dat link od opisa??? Nemogu je nać.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 14:59
Ja prodajem Manlijevu TV karticu možeš snimat u VCD,divx,dvd..itd formatu, ima teletekst, daljinski i radio, za više informacija na PM!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 20:40
nema tu linka...

kad je u searchu na toj stranici nađeš... imaš više njih iste vrste. al različite cijene... uz poneke imaš link koji ti otvori opis na stranici prodavača...

pozdrav...

Na vrh
djzijo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djzijo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 15:59
pomoc  ja sam uzeo tv karticu od pinacle ali imam jedan problem veliki

kada snimam film sa njom sve je super kvalitet je odlican ali snimio sam film duzine trajanje od 3 sata i zauzeo mi je  oko 10 GB na discu

dali neko zna kako da smanjim velicinu toga filma barem na 3-4 GB
dali ima neki software kojim bi se to moglo da uradi

hvala unaprijed

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 16:50
Imaš opciju u setingsu da izabereš u koji format očeš da ti snima te o tome ovisi kolko će ti zauzimat. Također imaš i program dr.divX koji ti konverta u divX.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 23:07
VirtualDub najbolji za to!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2005 u 22:08
Neće ići virtual dub ja sam ga pokušao tako konvertirati ali javlja error, a našao sam na netu program koji se zove DVX (za pokretanje tog programa morate imati .NET framework) koji pretvara baš stvari snimljene s tv karticom u avi format
--ChainGang Soldier--
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 15:07
imam Manli tv karticu i kad nešto snimim i idem to gledati ima slike ali nema zvuka, šta trebam napravit da imam zvuk???

Isto tako kad snimam nešto prekom FM-a neznam gdje je snimljeno to na hard što sam ja snimio s radija???

Ažurirao pinkojunior
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.