| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Ocean Giants (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Ocean Giants (2011)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2013 u 20:01 |
|
BBC Ocean Giants (2011) ![]() IMDb Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona/3 epizode/60 min Stephen Fry ... Narrator (3 episodes, 2011) Doug Allen ... Himself (3 episodes, 2011) Didier Noirot ... Himself (3 episodes, 2011) Kitovi i dupini za nas su trajni izvor fascinacije. Koliko doista znamo o njima? BBC-jeva dokumentarna serija traga za odgovorima na to, ali i mnoga druga pitanja. Dupini i kitovi mogu nam se činiti veoma dalekima, no njihove mentalne sposobnosti, grupna komunikacija i nedavno otkrivena činjenica da imaju osobna imena, potvrđuju da su nam mnogo bliži nego što smo ikada zamišljali. Ova sjajna serija zaranja duboko u valove u potrazi za novim spoznajama o tome što znači biti kit ili dupin. Slavni podvodni snimatelji Doug Allan i Didier Noirot upustili su se u opasan pothvat kako bi u svijetu oceana snimili predivne priče o kitovima i dupinima. Udruživši se s glasovitim svjetskim stručnjacima za morske sisavce, Allan i Noirot došli su do novih otkrića o životu tih zapanjujućih životinja, koja će stubokom promijeniti našu predodžbu o njima. Prevode je uradio rambo975 TITLOVI izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |