| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Muppet Treasure Island (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Muppet Treasure Island (1996)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2013 u 17:15 |
|
Muppet Treasure Island (1996) ![]() IMDb Režija: Brian Henson Scenarij: Jerry Juhl, prema romanu Roberta Louisa Stevensona. Žanr: Akcija, Avantura, Komedija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 99 min Tim Curry ... Long John Silver Kevin Bishop ... Jim Hawkins Billy Connolly ... Billy Bones Jennifer Saunders ... Mrs. Bluberidge Dave Goelz ... The Great Gonzo / Dr. Bunsen Honeydew / Waldorf / Zoot (voice) Steve Whitmire ... Kermit the Frog / Rizzo the Rat / Beaker / Bean Bunny / Rat (voice) Jerry Nelson ... Blind Pew / Mad Monty / Statler / Corn / Floyd Pepper / Lew Zealand / Pirate / Robin the Frog / Skulls / Butler / Screaming Cat (voice) Kevin Clash ... Bad Polly / Spa'Am / Black Dog / Chicken / Fozzie Bear (assistant) Bill Barretta ... Clueless Morgan / Blind Pew (hands) / Black Eyed Pea (voice) John Henson ... Sweetums (voice) Frank Oz ... Miss Piggy / Fozzie Bear / Sam the Eagle / Animal / George (voice) Danny Blackner ... Short Stack Stevens Peter Geeves ... Black Eyed Pea Harry Jones ... Easy Pete David Nicholls ... Captain Flint Muppeti su opet u akciji, ovaj put u filmu koji je snimljen prema klasičnom romanu Roberta Louisa Stevensona. Žabac Kermit i njegovi prijatelji moraju se boriti sa nemilosrdnim piratima. U novoj avanturi suoče se sa brojnim zabavnim problemima i na kraju zajedničkim snagama spašavaju dragocjeno blago. Prevod je najavila CaRiMa Ažurirao Kneginja - 15.Studeni/Nov.2013 u 23:21 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2013 u 23:28 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |