| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Starchaser: The Legend of Orin (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Starchaser: The Legend of Orin (1985)Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2013 u 00:47 |
|
Starchaser: The Legend of Orin (1985) ![]() IMDb Režija: Steven Hahn Scenarij: Jeffrey Scott Žanr: Animirani, Avantura, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: Južna Koreja, USA Trajanje: 107 min Joe Colligan ... Orin (voice) Carmen Argenziano ... Dagg Dibrimi (voice) Noelle North ... Elan / Aviana (voice) Anthony De Longis ... Zygon (voice) Tyke Caravelli ... Silica (voice) Les Tremayne ... Arthur (voice) Ken Sansom ... Magreb (voice) John Moschitta Jr. ... Z'Gork (voice) Daryl Bartley ... Kallie (voice) John Garwood ... (voice) Herb Vigran ... Hopps (voice) Michael Winslow ... (voice) Tina Romanus ... Aunt Bella (voice) U dalekoj budućnosti na planeti Triniji, gospodar bogom Zigon vlada čvrstom rukom sa svojim podanicima robotima. Ljudi žive u podzemlju i rade u rudnicima kristala koje koriste kao zvjezdano gorivo. Jednog dana mladi rudar Orin pronalazi mač napravljen od dragulja, koji nekim čudom samo on može kontrolirati. Posle par događaja primoran je pobjeći sa planete da okupi družinu koja će mu pomoći da se vrati, svrgne Zigona i oslobodi svoje ljude ropstva. Film je originalno snimljen u 3D tehnici. Prevod je uradio vucina83 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |