| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Barbie: Mariposa and the Fairy Princess (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Barbie: Mariposa and the Fairy Princess (2013)Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2013 u 17:32 |
|
Barbie: Mariposa and the Fairy Princess (2013) ![]() IMDb Režija: William Lau Scenarij: Elise Allen Žanr: Animacija, Fantazija Jezik: Engleski Država: Kanada, USA Trajanje: 75 min Kelly Sheridan ... Mariposa Alistair Abell ... Lord Gastrous Jane Barr ... Queen Marabella Kathleen Barr ... Gwyllion / Anu Mariee Devereux ... Talayla Maryke Hendrikse ... Princess Catania Alessandro Juliani ... Prince Carlos Russell Roberts ... King Regellius Tabitha St. Germain ... Willa / Zee Sam Vincent ... Boris Film je nastavak filma ' Mariposa and her Butterfly Fairy Friends' i četvrti film serijala 'the Barbie Fairytopia'. U ovoj bajkovitoj avanturi Mariposa postane kraljevski izaslanik Flutterfielda sa zadatkom da sklopi mir između njene vilinske zemlje i protivnika Kristalnih vila iz Shimmervalea. Mariposa se sprijatelji sa kraljevom stidljivom kćerkom princezom Catanijom, međutim, zbog nesporazuma Mariposu protjeraju iz zemlje bajki. Kada se Mariposa i njen krzneni prijatelj Zee vraćaju u Flutterfield, susreću tamnu vilu koja je na putu da uništi Shimmervale. Mariposa požuri natrag pomoći princezi Cataniji da odbrani vilinsku zemlju. Prevod je najavila Mirna N. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CaRiMa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
AKA Mirna N. Pridružen: 31.Listopad/Oct.2012 Status: Offline Points: 1280 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2013 u 16:05 |
|
Hvala Kneginja,
si. Pozdrav
|
|
|
Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna, ali sadašnjost je dar i treba ga otvoriti odmah! |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2013 u 19:03 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |