Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - masters of the universe he-man
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

masters of the universe he-man

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
tictactoe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tictactoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 16:48
posla sam ti an pm pa javi
i want He-man movies
Na vrh
toni-zgd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toni-zgd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2005 u 02:03

pozdrav ljubitelji he-mana!

ja sam iz zagreba i takodjer lud za gospodarima svemira...bio bi presretan ako bi itko htio sa mnom podjeliti bilo sta od starih epizoda iz 80ih godina. naravno, ne besplatno, dao bi bilo sta za to....

ja imam tajnu starog maca, sa hemanom i sherom, tko god zeli, rado cu mu ju dati. sa prejebnom sinkronizacijom u kojoj 2 sprska glasa sinkroniziraju sve likove...

hvala

zivili!

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2005 u 20:39
Citiraj pozdrav ljubitelji he-mana!

ja sam iz zagreba i takodjer lud za gospodarima svemira...bio bi presretan ako bi itko htio sa mnom podjeliti bilo sta od starih epizoda iz 80ih godina. naravno, ne besplatno, dao bi bilo sta za to....

ja imam tajnu starog maca, sa hemanom i sherom, tko god zeli, rado cu mu ju dati. sa prejebnom sinkronizacijom u kojoj 2 sprska glasa sinkroniziraju sve likove...

CUJ STARI TA SINHRONIZACIJA JE RADJENA 93. , NIJE BILO PARA ZA VISE OD DVOJE LJUDI ... HEHE ....JA SAM CUO I GORE .....
JA IMAM ,NARAVNO NA VHS-U 10-AK EPIZODA KOJE SAM SNIMAO KAD SAM IMAO 4,5 GOD ZNACI IZ 80'S SU...PLUS IMAM TAKODJE NA VHS DUGOMETRAZNI BOZIC NA ETERNIJI SA ENGLESKOM SINHRONIZACIJOM KOJA JE PRIZNACETE UBEDLJIVO NAJBOLJA...

NO IPAK ME ZANIMA TOKNEZEV KOLIKO IMAS EPIZODA IZ PRVOG
SERIJALA , I DA LI SU SINHRONIZOVANE NA SRPSKO-HRVATSKI?

hvala

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2005 u 22:06
Engleska sinkronizacija. Cijelu prvu sezonu (65 epizoda) i 48 iz druge. Plus dva filma.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2005 u 23:32
Citiraj Engleska sinkronizacija. Cijelu prvu sezonu (65 epizoda) i 48 iz druge. Plus dva filma.

STARI KOLKO BI TO ISPALO DVD-A ? BTW, KOLKO CENIS TE DVD-E I JESI LI ZA NEKU RAZMENU , JA TI NEMAM SERIJA NAZALOST ,AL IMAM VELIKI BROJ FILMOVA ,XXX, KONCERATA....
AKO NISI ZAINTERESOVAN RECI KOLIKO JURA TREBA DA ODVOJIM ,I KAD CE TI ONAJ FREND DOLAZITI ZA SRBIJU PA NEKAKO DA ISKOMBINUJEMO TO .....POZZZ
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2005 u 00:44
joooj ljudi... izgleda da ću i ovu seriju morati nabaviti da evociram uspomene iz djetinjstva krajem osamdesetih
Na vrh
tictactoe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tictactoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2005 u 01:19
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

joooj ljudi... izgleda da ću i ovu seriju morati nabaviti da evociram uspomene iz djetinjstva krajem osamdesetih

pa u tome i je stvar
i want He-man movies
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 15:02
ja imam masters film na dvd-u sa titlom prebačen sa vhs-a
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.