| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Predators (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Predators (2000)Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2013 u 18:04 |
|
BBC Predators (2000) ![]() IMDb Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona / 6 epizoda / 30 Min Kamilla Bjorlin ... Jane (unknown episodes) John Hannah ... Narrator (unknown episodes) Steve Nave ... Husband (unknown episodes) Šestodjelni britanski dokumentarni serijal 'Predators' prikaže nam snagu i odlučnost predatora korišćenjem moderne tehnologije kao što su minijaturne kamere i kompjuterske animacije, a naučnici analiziraju njihovo ponašanje i otkrivaju nam zašto su neke životinje na vrhu prehrambene ljestvice. Posredstvom kamera koje su montirane na životinje prikažu nam potjeru lovca iz njegove perspektive i iz različitih kutova. E P I Z O D E: 01. The Ultimate Predators 02. Nowhere to Hide 03. Special Agents 04. The Skill to Survive 05. Mass Attack 06. Natural Born Killers Prevode je uradio rambo975 TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |