| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ho woo shi jul Aka A Good Rain Knows (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ho woo shi jul Aka A Good Rain Knows (2009)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2013 u 18:30 |
|
Ho woo shi jul (2009) * A Good Rain Knows * ![]() IMDb Režija: Jin-ho Hur Scenarij: Han-yeol Lee, Jin-ho Hur Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski, Mandarinski, Koreanski Država: Južna Koreja, Kina Trajanje: 100 min Woo-sung Jung ... Dong Ha Yuanyuan Gao ... May Sang-ho Kim ... President Ji Shaohua Ma ... Director Ma Prije nekoliko godina, za vrijeme studija u Americi južno korejski student Dong-ha (Jung Woo-Sung) upozna kinesku studenticu May (Yuanyuan Gao). Ubrzo postanu prijatelji, ali ne shvate da ih vežu jača osjećanja sve dok se ne vrate svojim kućama. Sada, kao arhitekt Dong-ha putuje u Kinu zbog posla i slučajno sretne May. Priča 'A Good Rain Knows' je na početku bila ideja za omnibus filma 'Chengdu, I Love You', ali su je kasnije snimili kao samostalan film. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 01:37 |
![]() Priča je dakle ovo o tipu koji iz Koreje zbog posla dolazi u kineski grad gde sreće svoju veliku ljubav iz zajedničkih studentskih dana u Americi, te film slatko pripoveda taj njihov novi susret, gde oboje pričaju kakvim sumanutim engleskim, svako se pravi blesav na svoj način, dok iskre sevaju na sve strane jer se ove dve blese zapravo nisu ikada prestale voleti. Nema jeftine komedije, nema, rekosmo, notorne melodrame, niti će ko oslepeti, niti ima Sidu, niti će je dobiti naprasno, niti umreti, film je jednostavna i lepa priča o ljubavi, nebajkovita, realistična, sa eto ponekim ambisom između junaka, u nadi da će ih ipak prevazići, ako ne krene u ranoj mladosti, zašto ne bi u nešto zrelijim godinama, ili stvari bivaju samo još i komplikovanije? Prijao mi je, zapravo mi i nije potreban zaključak, rekoh sve iznad, ko god voli korejske priče o ljubavi, ovde možda neće naći kakav veličanstveni ep sav u slojevima, ali eto zato dvoje zbilja dobrih glumaca, preslatkih kao par, te makar meni nije bilo teško da navijam za tu njihovu, je li, ljubav. ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 01:49 |
|
Bojim se da si zaglibo kao bgv u ljubavne. Nije to loše, neka, ali to svi gledaju. Daj malo onih što nije masovke.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 01:58 |
|
Ta znaš kako ih "biram" (to teško da je prava reč
) uzmem mahom nasumično gomilu toga, svih zamislivih a vala i nezamislivih žanrova, ma i ne gledam kog su žanra, pa kako mi koji film kog već dana zapadne. Šta da im radim kada akaju te ljubavne ko nenormalni pa mi procentualno zapadne dosta i toga. Mada mislim da nisam ni jednom zaređao baš previše toga u istom žanru zaredom. Danas doduše dva komada
No hajde neću pisati odmah o drugom ljubavnom danas odgledanom (On your wedding day) sve mislim da nema temu ionako. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 02:06 |
|
Ruku na srce, meni se pa čini da su najmanje zastupljeni/predstavljani po forumu, ti korejski ljubavni, masa tih tema su puste.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |