| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Las malas intenciones Aka The Bad Intentions (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Las malas intenciones Aka The Bad Intentions (2011)Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2013 u 18:18 |
|
Las malas intenciones (2011) * The Bad Intentions * ![]() IMDb Režija: Rosario Garcia-Montero Scenarij: Rosario Garcia-Montero Žanr: Komedija, Drama Jezik: Španski Država: Peru, Argentina, Njemačka Trajanje: 110 min Fatima Buntinx ... Cayetana Katerina D'Onofrio ... Inés Melchor Gorrochátegui ... Isaac Kani Hart ... Jimena Jean-Paul Strauss ... Francisco Paul Vega ... Ramón Priča o osmogodišnjoj Cayetani, dezorjentiranoj i sumornoj djevojčici djetetu razvedenih roditelja, koja je prepuštena uglavnom sama sebi i koja odrasta u Peruju, u burnim 80-tim godinama prošlog stoljeća. Jednog dana joj majka saopšti vijest da je trudna, i Cayetana odluči da će dan rođenja njenog brata biti i dan njene smrti. Film je bio Peruanski kandidat za Oskara 2013 Prevod je najavio jovandekab |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2013 u 23:02 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 22:55 |
|
Prepoznatljiv lagani tempo peruanskih filmova. Odlično ispričana drama u glavi male devojčice kojoj se svet koji poznaje menja u savkom pogledu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |