| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nigel Slater Dish Of The Day (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nigel Slater Dish Of The Day (2013)Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2013 u 21:54 |
|
Nigel Slater Dish Of The Day (2013) ![]() Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona Nigel Slater ... Himself - Presenter Kuhar Nigel Slater upotrebljava svoju kulinarsku kreativnost za pripremanje ukusnih obroka za koje izvlači ono najbolje iz namirnica koje redovito kupujemo i gotovo uvijek imamo u kući. Također se zalaže za "dućan u susjedstvu" i u svakoj epizodi posjećuje jednu malu trgovinu kako bi naučio nešto novo od vlasnika koji o hrani znaju sve. Dok priprema jela od namirnica koje je kupio za taj tjedan, Nigel pokazuje kako se s malo mašte od svakog sastojka i u svakom obroku mogu napraviti čuda. Recepti uključuju pogačice sa smokvama, fritatu od kozjeg sira, gustu juhu od bakalara, panirani janjeći odrezak s pireom od repe na maslacu i linguine s koromačem i feta sirom. TITLOVI izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |