Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koji program moze....???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koji program moze....???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
trbljo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trbljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koji program moze....???
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2005 u 18:38
Imam filmove u VCD-u i zelim ih snimiti na DVD,da bude gledljivo na obicnom dvd playeru,ali da bude napravljen izbornik na pocetku (znaci daljincem odabirem koji film zelim gledati!).
Kada hocu snimiti DVD sa NeroVision Express-om,on mi VCD prebacuje u DVD format,sto uzasno dugo traje i stane samo (jedva) 3 filma,ali mogu napraviti izbornik!
Kada bi snimao DVD sa Nero Burning ROM-om kao file-ove moze mi stati 4 ili 5 filmova u VCD-u ali nemam zeljeni izbornik!
Znaci ja trazi program sa kojim cu moci snimiti na 1 DVD,4-5 filmova u VCD-u,a da pri tome mogu napraviti i taj sugavi izbornik!!
Da li postoji program koji bi zadovoljio moje potrebe!!?????
Hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.