Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firmware za dvd / divx LG DV8731V
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firmware za dvd / divx LG DV8731V

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
antonijaaa View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Firmware za dvd / divx LG DV8731V
    Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2005 u 01:08

ako bi mi netko mogao pomoći... naime, titl je uzasno sitan, a da ne govorimo o Č,Ć,Ž.Đ,Š .... čak je ok kad umjesto jednog od tih slova bude nekakav simbol, ali čest slučaj je da izostavlja cijele simbole tako da je nemoguće čitati. naravno, na daljini od max pola metra od tv-a..

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2005 u 19:31
Je li uopste mogao da cita nasa slova Đ Š Č Ć. Ako nije citao nekada nece ni sada jer  nema polje gde bi mogao da upises taslova u firmware-u
Vladika
Na vrh
ocalinko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ocalinko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2005 u 21:02
imam i ja taj dvd /divx meni normalno podrzava đ š č ć ,ali moram priznati  mala su mu na titlovi kad ih citas na televiziji.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2005 u 21:50
Ja imam Xwave i imam isti problem. Ali ni za moj dvd nema firmwera. Jedino gde sam cuo i video da se redovno dobijaju firmweri su zvancni servisi za tu marku (bar ovde kod nas) . Tako da bi trebalo da se raspitas tamo, trebalo bi da ih imaju. Ali pre nego sto se mozda zaletis i stavis upgrade, prvo se raspitaj ili vidi kako firmware izgleda. Ovde kod mene neki su se zaletali i stavljali neko smece od firm-a da su se posle grdno pokajali !
Vladika
Na vrh
antonijaaa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2005 u 23:11

ok, a ocalinko, jel tebi oduvijek podrzava đ š č ć  ili?

kuzim da čita sam srt titlove, jel mozda postoji neki drugi oblik koji isto moze učitavati?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.