Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Programi za prebacivanje file-ova sa moba
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Programi za prebacivanje file-ova sa moba

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Programi za prebacivanje file-ova sa moba
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2005 u 18:26

Programi za prebacivanje file-ova sa moba na komp:

Jel možda znate gdje ima velika zbirka tih programa.

Mene zanima za Sony Erisccon F500i i za Samsung E300

Ažurirao J.U.R.A.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2005 u 18:27
za download
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2005 u 19:58
i mene zanima imam ti ja raznih igrica, melodija, tema i slika svega 80 mb. pa ako hoćeš
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2005 u 21:00

Za sve novije Sony Ericssone otidji na http://myk700.lasyk.net/ posto jos nema stranica za K(F)500(i) ali ce uskoro biti i tamo si skini program koji ti se svidja ( meni se licno vise svidja program koji sam dobio sa MSI Bluetooth USB Dongle-om ali svako ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja ). Izmedju ostalom na tim stranicama ces naci zaista mnogo sadrzaja za SE telefone. Srecno! BOK!

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2005 u 08:47

Thanks, sad idem u Osijek kupit sebi i burazu mob,

Ja si namjeravam uzet Sony Erisccon K500 a burazu Motorolu V500 ili V547 ili Samsung SGH-E300

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2005 u 18:34
Evo svakome bi preporučio program MOBILedit! za povezivanje moba i kompa, bilo da se spajate preko data kabla, IC-a, ili bluetootha, meni na k500i savršeno funkcionira i burazu na mot v500. Iako se za IC netreba imat program preporučio bih ga svakome!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.