Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - rat i raspad SFRJ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

rat i raspad SFRJ

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: rat i raspad SFRJ
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 00:36

Evo, zanima me dali netko od clanova na ovom javnom zboristu ima kakvih materijala o ratu na ovim prostorima, bilo da se radi o montiranim ili nemontiranim materijalima, dokumentarcima ili emisijama, znaci bilo sta na ovu temu..

NAPOMENA : Materijal iskljucivo mjenjam, znaci prodaja ne dolazi u obzir !

Ja bi imao za ponudit otprilike ovo ..

SMRT JUGOSLAVIJE ( dath of yugoslavia ) 2 cd.

WARS IN YUGOSLAVIA part one, part two. 2 cd

RAT KOJI SE MOGAO IZBECI ( bbc documentary, sa nasim titlom ( vise manje srpska propaganda ali zanimljivo )  2 cd

ARKANOVI TIGROVI ( zanimljivo, snimke planiranja ulaska u vukovar , akcija i sam ulazak u vukovar,borovo.. snimke borbe prsa u prsa sa HV  ) 1 cd

1000 DANA 16.KRAJINSKE BRIGADE  1 cd

OTPOR BOSNE CUO SE DO NEBA ( izvanredan bosanski dokumentarac o ratu u bosni )  1 cd

SA BORCIMA NA FRONTU  ( akcije armije i prve crte armije BiH ) 2 cd

5 KORPUS - ODE SE BRANI BOSNA  ( snimke sa bihackog ratista ) 1 cd

IZA SNA  ( bosanska kazalisna ratna predstava ) 1 cd

OLUJA  ( htv-ov dokumentarac o redarstvenoj akciji oluja, snimke oslobadanja KNINA)  1 cd

AMARCORD ( snimke jutel tv. srpske prve crte, napad na lipik, gospic, ulazak u petrinju.. )  3 cd

KOMSIJE  ( dokumentarac od istog redatelja kao i kod amarcord, takoder yutelove snimke, prati razvoj dogadaja u krajini za vrijeme okupacije ) 2 cd

Ažurirao deda-žika
   A . C . A . B
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 12:02

Dobio jos..

75  DANA MOSTARA  ( dokumentarac o 75 dana uzasnog razaranja mostara gdje je gotovo cijeli grad bio unisten )  1 cd

AKO SRBIJA  STANE  ( dokumentarac o ubojstvu zarana dindica )  1 cd

A . C . A . B
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 18:41
Jel ima još ko takvih dokumentaraca osim deda-žike a da bi se razmjenjivo pošto on neče prodati ni mjenjati se
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 19:11
Imam ti ja Smrt Jugoslavije, Sa borcima na frontu, Oluja - Prvi Dan Akcije, Oluja - Vojno politicka situacija pred Oluju
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 19:12
jesi za razmjenu ili prodaju ja sam iz čepina os mi je blizu pa se možemoi naći
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 20:19
ja imam smrt jugoslavije
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 22:17

Originalno postovano od strane božo božo piše:

Jel ima još ko takvih dokumentaraca osim deda-žike a da bi se razmjenjivo pošto on neče prodati ni mjenjati se

Brate nije u redu ovo sta pises, znas ??  Mogli bi ljudi krivo svatit ..

Ljepo ti pise da materijal ne prodajem i opcenito mi se kosa dize na glavi kad neko prodaje nesto sto  nije njegovo djelo  niti je na bilo koji nacin ucestovao u stvaranju tog djela, kuzis ??  A zele zaradit na ljudima .  A ovo drugo sta si napisa, nemam rijeci  

Mislim, javis mi se i upires u neku prodaju koju znas da ne zelim,  kasnije mi nudis neke filmove za razmjenu koji nemaju veze sa dokumentarcima a pogotovo ove tematike.  Filmova imam preko 2000 komada i da hocu, nemam sta izabrat od tebe..   Zato , ne vidim razlog zbog cega me ode prozivas i to na ovakav nacin.. 

Ajde zivija ti meni..

A . C . A . B
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 22:25

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Oluja - Vojno politicka situacija pred Oluju

Evo Bozo,  to se ovako radi, ponudi se i ja pogledam sta covik ima, vidim dali me nesto zanima, i kazem. Aha, volija bi ovo . I sad se ljepo pita doticnu osobu dali je za razmjenu i ceka se njegov odgovor. Ako da, onda se preko PM dogovore svi detalji i napravi se trade. Ako nije ( ne pitas ga razlog ) , ljepo se zahvalis na njegovom trudu i nepovratnom vremenu koje je potrosio gledajuci tvoj spisak..

A . C . A . B
Na vrh
Kyoto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kyoto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2005 u 22:29
hvala bogu da si odgovorio bez florescentnog
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.