| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Touch of Frost (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Touch of Frost (1992)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 21:49 |
|
A Touch of Frost (1992– ) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Misterija Trajanje: 42 epizode po 105 minuta Država: Engleska Jezik: Engleski Uloge: David Jason ... DI Frost (42 episodes, 1992-2010) Bruce Alexander ... Supt. Mullett (42 episodes, 1992-2010) John Lyons ... D.S. Toolan (39 episodes, 1992-2010) Arthur White ... Ernie Trigg (27 episodes, 1994-2010) James McKenna ... Sgt. Brady (25 episodes, 1996-2010) David McKail ... Dr. McKenzie (20 episodes, 1992-2008) David Gooderson ... Pathologist (18 episodes, 1992-2006) Detektiv Frost je staromodni policajac koji veruje u tradicionalne metode istraživanja. Kao pripadnik Dentonske jedinice za suzbijanje kriminala, Frost koristi svoja praktična znanja kako bi rešio najsloženije slučajeve. Njegov lični život je komplikovan jer brine o supruzi do njene smrti, a zatim vodi tihi usamljenički život, sa tek povremenim pokušajima započinjanja veze sa drugim ženama. Najveći neprijatelj mu je nadređeni koji konstantno brine o budžetu, rezultatima rada i povećanju stope kriminala. Nagrade i nominacije. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2023 u 08:09 |
|
Odgledao prvu i drugu sezonu, oduševljen sam glumom Dejvida Džejsona, scenario tu i tamo, ima nekih preferencija, ali Del Boj briljira u ulozi Džeka Frosta, nastavljam da gledam.
Možda blagu prednost dajem seriji Midsomer Murders, ali je i ova zanimljiva. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2023 u 17:01 |
|
Gospodebože, ne bih ti ja to, Mizi, gled'o, sve da mi musaku pod nos meću i prete plavušama sa soknicama i kacigama, kakvav Touch of Frost ili Midsomer Murders, detektivi, doktori, panduri, zločini na ataru i slične, pa još sterilne, tj britanske, serije. Pu, pu, daleko bilo.
Najiskrenije, nema te sile koja bi me navela tim tragom. Sve ono što sam odvajkada nevoleLo u tv formatu, pa još tako sve na gomili tj na jednom mestu. To je meni, mojoj, je li, prirodi, afinitetima i sav taj džez, dalje čak i od vražijih sit-coma kakvim su nas trovali od malena, ono gde kartonski likovi iz epke u epku ponavljaju iste, u startu glupe, jedne te iste fraze, pa je to kao štos, komendija, šta li. E pa ovo sa istragama je meni još i dalje, prevaziđeno sve i da sam ikada i mogao da ispratim kako bi trebalo išta od toga, kamoli još uz taj tagline "staromodni, tradicionalni", ccc, dobro nisu naveli pobožni, bogougodni, samohrani otac četvoro maloletna deteta sa labradorom i belom ogradom oko dedine kuće. Ja li blizak sa kakvom udovom sa kojom redovno pije čajA ? Retoričko je, zaebavam se (oko udove i čaja, za ostalo mrtav ozbiljan, tj samo ozbiljan). Ili hajde kraće, ne-vo-lem. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2023 u 02:56 |
|
Odgledao treću i četvrtu sezonu, pošto epizode traju kao prosečan film, znači da sam odgledao desetak filmova za dve nedelje, opa!
Nije loša serija, šta znam. Papi, sve sam te razumeo.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2023 u 03:14 |
|
Završio sam gledanje čitave serije.
Bilo je ovo jedno neobično putovanje. Prijala mi je skoro svaka epizoda, nemam nekih zamerki. Sve detektivske serije manje-više liče jedna na drugu, ovu sam odgledao najviše zbog Dejvida Džejsona, jednog od heroja moje mladosti. Pozdrav svima, uživajte malo u životu. Bar probajte.
|
|
![]() |
|
miodrag.mitic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2025 u 07:51 |
|
I ja sam skoro odgledao ponovo celu seriju. Neke epizode sam odgledao još krajem 90-tih. Epizode nisu ujednačenog kvaliteta. Osetan pad se vidi čini mi se negde posle prve sezone. Onda se sve vraća na odlično kad je preuzeo ITV ili ne znam koja kuća. Vidi se na odjavnoj špici. Ima humora, koji meni prija, potstiče na empatiju ko je ima i malo, zapleti su bez većih rupa, mada nije da ih nema. Super onima kijima se ne sviđa. Verovatno su učili, družili se ili radili nešto korisno umesto da ovih ko zna kolko sati provedi prikovan uz TV :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |