Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yu-Gi-Oh
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yu-Gi-Oh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lux17 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lux17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yu-Gi-Oh
    Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2005 u 21:20

Ima li netko na netu Yu-gi-oh crtiće????

Tražim sve epizode, ne trebaju biti sinkronizirane.

O.K. is O.K.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 14:58
ja neznam zasto su administratori trosili svoje vrijeme i ulagali napor da naprave poseban forum za anime i razmjenu istih, kad se nadje ljudi da uzmu pisat to u druge forume tamo gdje to ne pripada
Fission Maild
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 21:01
Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

ja neznam zasto su administratori trosili svoje vrijeme i ulagali napor da naprave poseban forum za anime i razmjenu istih, kad se nadje ljudi da uzmu pisat to u druge forume tamo gdje to ne pripada

1. administratoR

2. da je to slučaj samo s animeom bilo bi još i dobro...

p.s. imam ja nekakve yugioh dvd-e,2 ili 3 možda i 4 nemam pojma. mislim da su dugometražni crtići,ako te zanima provjerit ću,javi mi se na mail ili pm

Ažurirao fLiP
....
Na vrh
Lux17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lux17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 23:45

Ja se ispricavam ako sam te uvrijedio Blues-EXE, ali netrebas odma po pi****.

Slućajno nisam znal za taj forum.

O.K. is O.K.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 23:49
nisi ti mene uvrijedio, nego mi to ocito ide na zivce kad bilo ko uradi, sto su ljudi dzaba vrijeme trosili da naprave drugi put malo bolje gledaj, posto si pocetnik oprosteno ti je
Fission Maild
Na vrh
Lux17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lux17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 23:53

OK.

O.K. is O.K.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.