| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem s mobitelom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
toknezev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1292 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem s mobitelomObjavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 10:28 |
|
Problem: ispao mi mob iz ruke i probudim se sljedeće jutro i nemože se upaliti. Pošto imam Ericssona t65 i kod njega se ne može izvaditi baterija bez odgovarajućeg alata, nemogu probati namještanjem baterije. Ok. Izvadim ja karticu i ubacim u neki stari mob dok ovog ne popravim ili ne uzmem novog i skontam da mi nema imenika na kartici pošto mi je mob imao interni imenik. Zanima me da li je moguće ikako izvući brojeve sa mobitela i kako da popravim mob? Hvala
|
|
|
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum. |
|
![]() |
|
toknezev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 11:33 |
|
I koji bi mi mob preporučili iz ponude t-mobile za ove tarife 60, 150,...
|
|
|
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 15:41 |
|
I ja si sada namjeravam uzeti mob iz te ponude ali me zanima kakva je to vrsta plaćanja, na rate, pretplata ili? Uzeo bi si Sony Ericsson T630! |
|
![]() |
|
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 17:29 |
Tarife 60,150,300,500 i 700 su tarifni paketi, dakle pretplata. Ove brojke imaju svoju težinu, dakle na tarifi 150 ti plaćaš 150kn iznosa tarifnog paketa a tih 150kn možeš potrošiti i bla, bla, bla za detalje posjeti www.t-mobile.hr Druga stvar, imaj na umu ono uz potpisivanje ugovora, ukoliko se obvežeš na 12 ili na 24mj ne možeš raskinuti pretplatnički odnos dok to ne istekne,. Također uređaj je jeftiniji što je veći paket ali i jedna bitna napomena "DOK SI VEZAN OBAVEZNIM TRAJANJEM PRETPLATNIČKOG ODNOSA NEMA PRELASKA NA NIŽI TARIFNI PAKET!!!" toknezev u tvom slučaju nema drugog riješenja nego zaputiti se u servis i pitat dečke dal to mogu izvesti,.. Ovisno što j ekrepalo. |
|
![]() |
|
toknezev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2005 u 16:48 |
|
Evo zahvalio bih Ilešosu na pomoći i popravku mog mobitela, i što mi je spasio imenik. Još jednom, Ivane hvala!!!! ;-)
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |