| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najzgodniji glumac i glumica |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 14:41 |
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2021 u 18:06 |
|
|
|
![]() |
|
TyrsDottir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 15.Listopad/Oct.2021 Lokacija: Budapest Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 15:52 |
|
Nekako kada biram najlepše glumce uvek izaberem one koje su, ne samo fizički lepi, već i zaista talentovani ljudi i harizmatični ljudi. Ponekada imam neke celebrity crush-ove ali me brzo prođu. Postoji samo nekolicina glumaca koje zaista volim više od decenije. To su bukvalno dva kameleona:
1. Od malena obožavam Gary Oldman-a, on mi je nekako neprevaziđen, čak iako je sada zaista OLD MAN hahaha :) Svesna sam da fizički i ne upada u grupu tipično "lepih" ljudi ali ima neverovatnu harizmu i energiju. ![]() 2. Drugi na listi mi je Lee Pace. Njega već desetak godina pratim u raznim filmovima i serijama. Ako postoji neko biće na planeti koje je savršeno fizički, intelektualno i u svakom smislu to je on. :) Bio žena, vanzemaljac, vilenjak ili psihopata, sve mu stoji. Privatno se čini kao još bolji čovek. Lik živi na farmi sa životinjama, dođe odglumi bilo šta kao bog bez po muke i vrati se kući, boli ga uvo. :D Jednom frazom > Gospodin čovek! ![]() :D Nekom igrom slučaja oba glumca su ovnovi u horoskopu (ako nekom nešto znači) :D Mnogo cenim i : Jeffrey Dean Morgan, Tom Hiddleston, Dylan O'Brien, Michael Rooker Mnogo talentovani i lepi ljudi :)
Ažurirao TyrsDottir - 15.Listopad/Oct.2021 u 15:58 |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2021 u 20:21 |
|
Michael Rookera nisam baš doživljavao kao lepog tipa (ruku na srce, slabo mogu doživeti mušku lepotu ionako, mora valjda postojati privlačnost da bi imalo kakve težine, dok me muškarci, za sada, ne privlače kakvi god bili, well, možda Elvis cirka 1968
ali Elvis se ne računa ), no Rooker je zbilja razbio u Henry: Portrait of a serial killer (1986), pa sve i da nije išta potom snimao, upamtio bih ga. Talentovan i upečatljiv, sa svoje glumačke strane. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2022 u 21:46 |
![]() Eugénie Derouand Fotka ne čini pravdu. Ovo mi se retko dešava. Gledam horor, Le calendrier, u kojem je ona glavna glumičica. Film kao film, tek ne mogu da opišem koliko me fascinira Eugenie, ne mogu da se koncentrišem na film (nije da je bitno išta ionako). Ne radi se ni o tome da je zgodna, nije takva uloga, igra paraplegičarku, otkud znam da li je zgodna, ne pršti golotinja na sve strane. Ali zato lice, oči, mimika...ubija me miličica. :paomrtav: Ažurirao puppet_master - 24.Veljaca/Feb.2022 u 21:57 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2022 u 13:21 |
|
Pardon, zaboravih muške da pomenem iznad, ta ko može biti više seksi od Vincent Gallo-a, zaboga miloga?
Ovde se baš sredio ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2023 u 00:22 |
|
U proDepovskoj Srbiji postalo je jeres postavljati njene slike. ![]() ![]() Jeanne Goursaud (serija Chemistry of death) ![]() Rachel Nichols ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |