Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najzgodniji glumac i glumica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najzgodniji glumac i glumica

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 14:41
brodolomnici, 
pusti otok, 
one, 
i ja... LOL 

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2021 u 18:06

Na vrh
TyrsDottir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TyrsDottir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 15:52
Nekako kada biram najlepše glumce uvek izaberem one koje su, ne samo fizički lepi, već i zaista talentovani ljudi i harizmatični ljudi. Ponekada imam neke celebrity crush-ove ali me brzo prođu. Postoji samo nekolicina glumaca koje zaista volim više od decenije. To su bukvalno dva kameleona:

1. Od malena obožavam Gary Oldman-a, on mi je nekako neprevaziđen, čak iako je sada zaista OLD MAN hahaha :) Svesna sam da fizički i ne upada u grupu tipično "lepih" ljudi ali ima neverovatnu harizmu i energiju.

2. Drugi na listi mi je Lee Pace. Njega već  desetak godina pratim u raznim filmovima i serijama. Ako postoji neko biće na planeti koje je savršeno fizički, intelektualno i u svakom smislu to je on. :) Bio žena, vanzemaljac, vilenjak ili psihopata, sve mu stoji. Privatno se čini kao još bolji čovek. Lik živi na farmi sa životinjama, dođe odglumi bilo šta kao bog bez po muke i vrati se kući, boli ga uvo. :D Jednom frazom > Gospodin čovek!
ElleBelle

:D Nekom igrom slučaja oba glumca su ovnovi u horoskopu (ako nekom nešto znači) :D

Mnogo cenim i : Jeffrey Dean Morgan, Tom Hiddleston, Dylan O'Brien, Michael Rooker
Mnogo talentovani i lepi ljudi :)

Ažurirao TyrsDottir - 15.Listopad/Oct.2021 u 15:58
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2021 u 20:21
Michael Rookera nisam baš doživljavao kao lepog tipa (ruku na srce, slabo mogu doživeti mušku lepotu ionako, mora valjda postojati privlačnost da bi imalo kakve težine, dok me muškarci, za sada, ne privlače kakvi god bili, well, možda Elvis cirka 1968 LOL ali Elvis se ne računa LOL), no Rooker je zbilja razbio u Henry: Portrait of a serial killer (1986), pa sve i da nije išta potom snimao, upamtio bih ga. Talentovan i upečatljiv, sa svoje glumačke strane.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2022 u 21:46
Eugénie Derouand | TVmaze

Eugénie Derouand 

Fotka ne čini pravdu. 

Ovo mi se retko dešava. Gledam horor, Le calendrier, u kojem je ona glavna glumičica. Film kao film, tek ne mogu da opišem koliko me fascinira Eugenie, ne mogu da se koncentrišem na film (nije da je bitno išta ionako). Ne radi se ni o tome da je zgodna, nije takva uloga, igra paraplegičarku, otkud znam da li je zgodna, ne pršti golotinja na sve strane. Ali zato lice, oči, mimika...ubija me miličica. :paomrtav:

Ažurirao puppet_master - 24.Veljaca/Feb.2022 u 21:57
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2022 u 13:21
Pardon, zaboravih muške da pomenem iznad, ta ko može biti više seksi od Vincent Gallo-a, zaboga miloga?

Ovde se baš sredio Cool

Vincent Gallo and Michael Madsen Are Loosies | Cinemablend
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2023 u 00:22
U proDepovskoj Srbiji postalo je jeres postavljati njene slike. LOL

Jeanne Goursaud (serija Chemistry of death)

Rachel Nichols

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.